روسیه، سفیر انگلیس را در واکنش به اقدام ناوشکن این کشور احضار کرد

پنج‌شنبه 3 تير 1400
18:24
روسیه، سفیر انگلیس را در واکنش به اقدام ناوشکن این کشور احضار کرد «دبورا برونرت» سفیر انگلیس در مسکو به دنبال اقدام ناوشکن «دیفندر» و تجاوز به حریم دریایی روسیه به وزارت خارجه این کشور احضار شد.

العالم ـ اروپا

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه پنجشنبه اعلام کرد که ورود ناو انگلیسی به حریم دریایی ما در دریای سیاه تجاوزی تحریک آمیز و نقض قوانین بین المللی است.

وی گفت: در رابطه با تجاوز ناو انگلیسی دفندر به قلمرو دریایی روسیه در دریای سیاه، سفیر انگلیس به وزارت خارجه روسیه احضار شد.

وی روز گذشته نیز گفته بود : انگلیس در برابر این اقدام تحریک آمیز گستاخانه پاسخ جامعی دریافت خواهد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه تصریح کرد: اقدام ناوشکن انگلیسی در دریای سیاه با قصد قبلی انجام شده است و ممکن است منجر به تنش شود.

«سرگئی ریابکوف» معاون وزرات خارجه روسیه نیز در خصوص نقض حریم دریایی این کشور توسط ناوشکن "دیفندر" انگلیس خطاب به نیروهای غربی گفت: اگر همکاران متوجه نمی شوند مرز روسیه یعنی چه، نمی توانیم بمباران کنیم».

ریابکوف گفت: «مسکو به عاملان اقدام تحریک آمیز همانند حادثه ناوشکن «دیفندر» هشدار می دهد، که این اقدامات ممکن است پیامد های سنگینی داشته باشد.»

وی گفت: مسکو از طریق کانال های دیپلماتیک به اقدام ناوشکن انگلیسی "دیفندر" پاسخ می دهد.

به گزارش ایرنا، رسانه های روسیه روز گذشته از شلیک هشدار یک فروند رزمناو و یک فروند هواپیمای ی شکاری جنگنده روسیه به سوی ناو انگلیسی در دریای سیاه خبر دادند که به ادعای طرف روسی، وارد آبهای سرزمینی روسیه شده بود.

بر اساس گزارش رسانه ها، حادثه در نزدیکی دماغه فیولنت در دریای سیاه رخ داد و رزمناو ناوگان روسیه در دریای سیاه با همکاری جنگنده سوخو-۲۴ ام مانع از نقض حریم دریایی روسیه شدند.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد