توافق پوتین و اردوغان برای مبارزه با تشکیلات تروریستی باقیمانده در ادلب

جمعه 4 تير 1400
00:14
توافق پوتین و اردوغان برای مبارزه با تشکیلات تروریستی باقیمانده در ادلب
کاخ ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد که رئیس جمهور روسیه و همتای ترکیه ای او در گفت‌وگوی تلفنی امروز خود با یکدیگر بر مبارزه با تشکیلات تروریستی باقیمانده در ادلب تاکید کردند.

العالم-اروپا

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و «رجب طیب اردوغان» همتای ترکیه‌ای او در یک تماس تلفنی درباره همکاری مشترک میان نیروهای نظامی دو کشور برای اجتناب از بالا گرفتن تنش‌ها در منطقه ادلب سوریه گفت‌وگو کردند.

به گزارش پایگاه خبری روسیا الیوم، کاخ کرملین در بیانیه‌ای گفت: پوتین و اردوغان امروز پنجشنبه در یک مکالمه تلفنی به مسائل مربوط به حل و فصل بحران در سوریه پرداختند.

بر اساس این بیانیه، روسای جمهور ترکیه و روسیه بر اهمیت زیاد همکاری مشترک نظامی میان روسیه و ترکیه با هدف جلوگیری از تشدید تنش در ادلب در شمال غرب سوریه و مبارزه با تشکیلات تروریستی باقیمانده دراین منطقه تاکید کردند.

پوتین و اردوغان بر تداوم تماس‌های دوجانبه و همکاری مشترک در دیگر سطوح توافق کردند.

شبکه الجزیره امروز از حملات هوایی روسیه به غرب استان ادلب سوریه خبر داد.

در عین حال نیروهای دولتی سوریه در پاسخ به نقض آتش توسط توسط گروه های تروریستی در جنوب ادلب این منطقه را هدف حمله توپخانه‌ای قرار داد.

منابع اطلاع رسانی معارض در سوریه مدعی هستند که در حمله راکتی امروز ارتش سوریه به پست بازرسی نظامیان ترکیه در شهرک کنصفره در جبل الزاویه در جنوب ادلب سه نظامی ترکیه زخمی شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد


شهادت یکی از فرماندهان کمیته‌های مقاومت فلسطین


پاراآسیایی ناگویا؛ تیم ملی پاراتکواندو ایران قهرمان شد