«نجران» و «خمیس مشیط»؛ هدف موشک‌ها و پهپادهای یمنی

يکشنبه 6 تير 1400
06:13
«نجران» و «خمیس مشیط»؛ هدف موشک‌ها و پهپادهای یمنی ائتلاف متجاوز سعودی از عملیات پهپادی و موشکی نیروهای مسلح یمن علیه اهدافی در جنوب عربستان سعودی خبر داد.

شب ناآرام متجاوزان سعودی؛ «نجران» و «خمیس مشیط» هدف موشک‌ها و پهپادهای یمن

ائتلاف متجاوز سعودی از عملیات پهپادی و موشکی نیروهای مسلح یمن علیه اهدافی در جنوب عربستان سعودی خبر داد.

رسانه‌های عربی بامداد یکشنبه از عملیات پهپادی نیروهای مسلح یمن علیه ائتلاف متجاوز سعودی خبر دادند.

شبکه «اسکای‌نیوز» ساعت ۱ بامداد در گزارشی به نقل از سخنگوی ائتلاف متجاوز سعودی نوشت یک فروند پهپاد انفجاری توسط نیروهای یمن به سمت «نجران» واقع در جنوب عربستان سعودی شلیک شده است.

ائتلاف سعودی البته به روال ادعاهای دروغین همیشگی، مدعی شد که این پهپاد را پیش از برخورد به زمین رهگیری کرده است.

به نوشته شبکه «الجزیره»، سخنگوی ائتلاف جنایتکار سعودی در ادامه ادعاهایش افزود: «ما اقدامات لازم برای حفاظت از خود مطابق با قوانین بین‌المللی را انجام می‌دهیم».

رسانه‌های سعودی ساعتی بعد به نقل از سخنگوی ائتلاف نوشتند که یک فروند پهپاد دیگر نیز توسط یمنی‌ها به سمت «خمیس مشیط» پرتاب شده است.

ساعت ۳:۴۰ بامداد یکشنبه همچنین ائتلاف سعودی از شلیک موشک بالستیک توسط نیروهای مسلح یمن به سمت اهدافی در نجران و خمیس مشیط خبر داد.

به نوشته شبکه «اسکای‌نیوز»، ائتلاف سعودی - که بارها فیلم ناتوانی و اشتباه مضحک سامانه‌های پدافندی آنها در رهگیری موشک‌ها و پهپادهای یمنی منتشر شده - مدعی شد این موشک بالستیک را رهگیری کرده است.

هفته پیش نیز سخنگوی ائتلاف متجاوز سعودی گفت ۱۷ فروند پهپاد انفجاری متعلق به نیروهای یمن، به اهدافی در عربستان سعودی حمله کردند.

ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در اوایل سال ۲۰۱۹، از این پهپادها با انجام یک ماموریت تهاجمی ویژه علیه نشست شماری از مقامات برجسته مزدوران سعودی – اماراتی - آمریکایی در پایگاه هوایی العند در استان لحج رونمایی کرد.

از مهمترین قابلیت‌های این پهپاد این است که می‌تواند با حمل مقادیر زیادی مواد منفجره، در ارتفاع ده متری بالای هدف منفجر شود و ترکش‌های زیادی را پخش کند. منابع نظامی یمن می‌گویند که محدوده انتشار ترکش‌ها، ۸۰ متر طول و ۳۰ متر عرض دارد.

یحیی سریع در زمان رونمایی این پهپاد گفته بود: «ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به انبار بزرگی از پهپادهای قاصف کی۲ مجهز است و موشک‌های بالستیک مدرنی در اختیار دارد که در صورت تداوم تجاوز به یمن، از آن رونمایی خواهد کرد. رادارها نمی‌توانند این پهپاد را رهگیری کنند و ما این توانایی را داریم که هر روز یک پهپاد تولید کنیم».

0% ...

آخرین اخبار

الجزایر: کارد به استخوان رسید؛ روابط با امارات را قطع کردیم


فرمانده کل ارتش: مجاهدت‌های فراجا پشتوانه آرامش و اقتدار ایران اسلامی است


قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه‌ هرمز باز نخواهد شد


عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود


درخشش کاروان ایران در ناگویا؛ ۶ طلای بیشتر، ارتقاء یک پله‌ای و تاریخ‌سازی بانوان


تنش جدید چین و آمریکا بر سر یک کافی‌شاپ


شکایت 26 ایالت آمریکا از دولت ترامپ برسر کاهش استاندارد مصرف سوخت


روسیه: رابطه راهبردی‌مان با ایران را فدای هیچ کشوری نمی‌کنیم


اژه‌ای: درخشش ورزشکاران ایرانی در ناگویا، گواه شکست سیاست‌های دشمن است


تشدید حملات اشغالگران در مناطق مختلف غزه