میشل عون در جلسه شورای عالی دفاع لبنان: آزادی بیان آری، آشوب خیر

سه شنبه 8 تير 1400
17:14
میشل عون در جلسه شورای عالی دفاع لبنان: آزادی بیان آری، آشوب خیر رئیس‌جمهور لبنان در واکنش به اتفاقات اخیر در این کشور گفت، حق آزادی بیان برای همه محفوظ است اما این موضوع نباید به آشوب تبدیل شود.

العالم - لبنان

لبنان در روزهای اخیر شاهد برخی اعتراضات در واکنش به کمبود سوخت بود. صف‌های طولانی در برابر پمپ بنزین‌ها تشکیل شد و معترضان برخی مسیرها را بستند.

«میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان امروز (سه شنبه) در جلسه شورای عالی دفاع لبنان در همین رابطه گفت، آنچه در روزهای گذشته در برابر پمپ‌بنزین‌ها رخ داد قابل قبول نیست. دیگر این اتفاقات نباید رخ دهد بویژه آنکه جدول قیمت جدید سوخت اعلام شده و انتظار می‌رود که از بحران بکاهد.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی لبنان «ان ان ای»، وی ادامه داد، حق آزادی بیان برای همه محفوظ است اما این موضوع نباید به آشوب تبدیل شود.

وی در ادامه از نیروهای امنیتی خواست با در برخورد با آشوبگران تساهل نداشته باشند و مراقب سلامت شهروندان و ثبات عمومی باشند.

«حسان دیاب» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان هم گفت، میان اعتراض و تعرض به مردم و اموال مردم تفاونت وجود دارد. آشوب، آسیب زدن به خودروها و تعرض به نیروهای امنیتی نشان دهنده اعتراض نیست.

دولت پیشبرد امور در لبنان پیش‌تر، داشتن هرگونه نقش و مسئولیتی در وضعیت نابسامان اقتصادی و اجتماعی در این کشور را رد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای


تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به محاکمه علمای شیعه +فیلم


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین


در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان


گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم


"کیش و مات"؛ وقتی ایران مقتدر محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار می سازد


پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید