وزیر خارجه رژیم صهیونیستی سرکنسولگری این رژیم در دبی را افتتاح کرد

چهارشنبه 9 تير 1400
14:49
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی سرکنسولگری این رژیم در دبی را افتتاح کرد
«یائیر لاپید» که روز سه‌شنبه در سفری بی‌سابقه وارد امارات شد، امروز سرکنسولگری این رژیم در دبی را افتتاح کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

«یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) سرکنسولگری این رژیم در دبی را با حضور وزیر خارجه امارات افتتاح کرد.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی پیشتر هم در مراسم افتتاحیه سفارتخانه این رژیم در امارات عربی متحده حضور یافت.

لاپید در جریان مراسم افتتاحیه سفارتخانه جدید رژیم صهیونیستی در ابوظبی مدعی شد: «اسرائیل خواهان صلح با همسایگانش، با تمامی همسایگانش است».

این مقام صهیونیست با تأکید بر مواضع اشغالگری رژیم صهیونیستی، افزود: «ما جایی نمی‌رویم. خاورمیانه (غرب آسیا) خانه ما است. ما اینجاییم که بمانیم. ما از تمامی کشورهای منطقه می‌خواهیم که این مسئله را به رسمیت بشناسند و برای گفت‌وگو با ما بیایند».

وی روز گذشته (سه‌شنبه) در دیداری بی‌سابقه به منظور افتتاح سفارتخانه‌ این رژیم در ابوظبی و سرکنسولگری این رژیم در دبی عازم امارات عربی متحده شد.

امارات عربی متحده اوایل ماه جاری میلادی (ژوئن)، سفارت خود را رسماً در تل‌آویو افتتاح کرد. امارات در سپتامبر سال۲۰۲۰ با وساطت دولت وقت آمریکا به ریاست دونالد ترامپ، توافقنامه‌ سازش با رژیم اشغالگر قدس موسوم به «توافق‌های ابراهیم» را امضاء و رسماً با تل‌آویو روابط دیپلماتیک برقرار کرد و پس از آن چندین توافق همکاری با اسرائیل امضا کرد.

علاوه بر امارات، کشورهای مغرب و سودان نیز با وساطت ترامپ و امضای توافق سازش رسماً با رژیم صهیونیستی روابط دیپلماتیک برقرار کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه


لیبرمن: نتانیاهو برای بقای سیاسی به دنبال جنگ‌افروزی انتخاباتی است


البخیتی: حمله عربستان به شرکت نفت یمن جنایت جنگی است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عراق


بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد


رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران