مسکو: آمریکا به‌دنبال تبدیل دریای سیاه به منطقه درگیری است

پنج‌شنبه 10 تير 1400
20:35
مسکو: آمریکا به‌دنبال تبدیل دریای سیاه به منطقه درگیری است سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت، آمریکا و متحدانش مصمم هستند که دریای سیاه را به منطقه رویارویی شدید تبدیل کنند.

العالم - اروپا

«ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز پنجشنبه گفت، آمریکا و متحدانش به‌ دنبال تبدیل دریای سیاه به منطقه درگیری است.

به نوشته پایگاه خبری «اردو پوینت» زاخاروا گفت: «واشنگتن و متحدانش مصمم هستند که دریای سیاه را از منطقه همکاری به منطقه رویارویی شدید تبدیل کنند. آن‌ها تحت رهبری ایالات متحده این کار به صورت عامدانه در دیگر مناطق جهان نیز انجام داده‌اند تا این نواحی را بی‌ثبات و تهدید آفرین کنند».

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه با اشاره به اقدام تحریک آمیز اخیر ناو هلندی اِوِرستِن در آب‌های دریای سیاه گفت: «با توجه به اینکه حادثه ناو اورستن یک روز پس از حادثه ناوشکن انگلیسی دیفندر رخ داد، به طور کلی سخت است که انکار کنید طرف هلندی در هماهنگی با ناتو و ارتباط مستقیم با شرکای بریتانیایی عمل کرده است».

وزارت دفاع روسیه روز چهارشنبه در این‌باره توضیح داد کشتی جنگی هلندی اورستن پس از تغییر مسیر به سمت مرزهای آبی روسیه مورد رهگیری جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های روس قرار گرفت.

چهارشنبه هفته گذشته (دوم تیرماه) نیز یک ناو انگلیسی پس از نقص حریم دریایی روسیه در دریای سیاه با شلیک هشدار کشتی جنگی و بمباران اخطار یک جنگنده روس مواجه شد.

زاخاروا همچنین ضمن اعلام احضار سفیر جمهوری چک به وزارت امور خارجه روسیه گفت، درخواست غرامت این کشور بابت انفجار در انبار مهمات که مسکو را بابت آن مقصر می‌دانند غیر قابل پذیرش است.

او درباره خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان گفت: «ما قصد نداریم به خشونت‌ها میان نیروهای دولتی و طالبان جنبه دراماتیک بدهیم زیرا این اتفاقات در این برهه زمانی، عادی هستند».

زاخاروا در ادامه گفت: «ما باور داریم که پس از خاتمه یافتن این به اصطلاح فصل درگیری، اوضاع نظامی در این کشور نسبتاً به ثبات رسیده و گروه‌های مخالف آماده گفت‌وگوی مسالمت‌آمیز و سازنده برای اقدام عملی خواهد بود».

0% ...

آخرین اخبار

گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی