لغو تحریم های دیوان کیفری بین المللی از سوی آمریکا

جمعه 11 تير 1400
22:30
لغو تحریم های دیوان کیفری بین المللی از سوی آمریکا
دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (OFAC) تحریم های مربوط به دیوان کیفری بین المللی را لغو کرد.

العالم - آمریکا

وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرده است علت برداشتن این تحریم ها آن است که شرایط اضطراری ملی اول آوریل ۲۰۲۱ توسط رئیس جمهوری خاتمه یافته است.

این تحریم به دستور دونالد ترامپ رییس جمهوری سابق آمریکا و در پی تحقیقات این دادگاه درباره جنایات جنگی احتمالی آمریکا در افغانستان وضع شده بود.

مایک پمپئو وزیر خارجه جنگ طلب دولت وقت آمریکا، سال گذشته علاوه بر تحریم" فاتو بنسوده" دادستان ارشد دیوان، صدور روادیدِ سفر برای او را نیز پس از آن که تحقیقات رسمی درباره جنایات جنگی احتمالی از سوی نیروهای نظامی آمریکا در افغانستان را آغاز کرده بود، ممنوع کرد.

آنتونی بلینکن وزیر خارجه دولت بایدن با اینکه کشورش عضو دیوان کیفری بین المللی نیست، این تحریم ها را اشتباه و غیرموثر خوانده و خواستار همکاری نزدیک تر با دادگاه لاهه شده بود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند