معاون رئیس جمهوری افغانستان: طالبان به صلح اعتقادی ندارد

شنبه 12 تير 1400
10:06
معاون رئیس جمهوری افغانستان: طالبان به صلح اعتقادی ندارد معاون رئیس جمهوری افغانستان با بیان اینکه ادعای صلح طلبی طالبان توهمی بیش نیست گفت: جنگ طالبان علیه مردم ماهیت خارجی دارد و این گروه به صلح اعتقادی ندارد.

العالم ـ آسیا

محمدسرور دانش معاون رئیس جمهوری افغانستان در گفت وگویی اظهار کرد طالبان به راه حل سیاسی، مشکل افغانستان اعتقاد ندارد و تنها راه نجات کشور مقاومت فراگیر مردمی، تقویت وحدت ملی، اجماع سیاسی و حمایت از نیروهای امنیتی برای مقابله با طالبان است.

وی گفت: بسیج مردمی و تقویت نیروهای امنیتی و نظامی می تواند مانع پیشرفت های بیشتر طالبان شود.

عبدالله عبدالله رئیس شورای عالی مصالحه ملی روز چهارشنبه در سخنانی هشدار داد که بقای جمهوریت افغانستان در خطر است.

وی افزود: طالبان به جای مذاکره به وقت کشی در روند صلح می پردازد و مردم به نیت طالبان برای صلح شک دارند.

رئیس شورای مصالحه ملی افغانستان گفت که اگر طالبان فکر می کند با خروج نظامیان خارجی از افغانستان می تواند از راه نظامی به قدرت برسد، اشتباه می کند.

پیش از این" حفیظ منصور " که برای آغاز دور جدید گفت وگوهای صلح به دوحه رفته بود، هشدار داد که دولت و مردم افغانستان آماده دفاع باشند چون طالبان به صلح اعتقادی ندارد.

وی با بیان اینکه چون عضو هیات مذاکره کننده است نمی تواند برخی مسائل را بگوید تصریح کرد احتمال پیشرفت در روند صلح کم است .

به گزارش ایرنا، «رحمت الله نبیل» رئیس سابق اداره امنیت ملی افغانستان با انتشار تصویری اعلام کرد که با خروج کامل نظامیان آمریکایی از فردگاه بگرام، دفتر مرکزی شبکه حقانی در وزیرستان شمالی دوباره فعال شده است.

وی گفته که از این مکان برای هماهنگی ورود جنگجویان خارجی به داخل افغانستان استفاده می شود.

براساس گزارش های منتشر شده ،طالبان در دو ماه گذشته بیش از 60 شهرستان را به کنترل خود درآورده است.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود