خیز کابینه نفتالی بنت برای شهرک‌سازی؛ هر ۳ ماه یک مجوز ساخت و ساز

يکشنبه 13 تير 1400
13:31
خیز کابینه نفتالی بنت برای شهرک‌سازی؛ هر ۳ ماه یک مجوز ساخت و ساز کابینه جدید رژیم صهیونیستی متعهد شده است که هر ۳ ماه یک بار مجوز جدیدی برای ساخت و ساز در شهرک‌های صهیونیست‌نشین صادر کند.

العالم - فلسطین اشغالی

کابینه رژیم صهیونیستی به سرکردگی «نفتالی بنت» به شهرک‌نشینان تعهد داده است که هر سه ماه یک بار مجوز جدیدی برای ساخت‌وسازهای غیر قانونی صادر کند.

به نوشته وبگاه معا، این مجوزها برای ساخت و ساز در مناطق کرانه باختری، قدس شرقی و دره اردن صادر خواهد شد و در اصل تأییدی بر توافق شهرک‌نشینان با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی است.

«ایلیت شاکید» وزیر داخلی رژیم صهیونیستی در گفت‌و‌گو با هیأت امنای شهرک‌های صهیونیست‌نشین گفته است که طبق توافقی در داخل کابینه به خصوص با «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم، قرار شده است تا این محوزها صادر شود.

«دیوید حیانی» رئیس شورای شهرک‌نشینی (یشع) نیز به رسانه‌ها گفته که امیدوار است کابینه جدید در زمینه شهرک‌سازی اقدامات خوبی انجام دهد و دست به توسعه شهرک‌ها بزند، شهرک‌هایی که از دید جامعه جهانی و قوانین بین‌المللی ساخت آن‌ها غیر قانونی و مصداق بارز اشغالگری است.

کابینه جدید رژیم صهیونیستی که در ۲۳ خرداد ماه کار خود را با نخست‌وزیری «نفتالی بنت» آغاز کرد، در تاریخ سوم تیر ماه ۳۱ طرح عمرانی در شهرک‌های صهیونیست‌نشین واقع در کرانه باختری را تصویب کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گفتگوی اردوغان و ترامپ درباره ایران


حمله هوایی؛ جنایت هولناک عربستان در شرق صنعا +فیلم


تحلیل روز؛ ترامپ کیش و مات شد


گزارش میدانی العالم از چادرهای غرق در آب آوارگان غزه +فیلم


مأموریت ونس برای خروج آمریکا از جنگ ایران؛ پکن وارد رایزنی با تهران شد


سرلشکر رضایی: هم جنگ را باختید، هم انتخابات را


آغاز فاز عملیاتی برنامه ملی مدیریت مصرف انرژی با دستور پزشکیان


رسانه‌های آمریکایی: ونس هدایت تلاش‌های پشت‌پرده برای دستیابی به توافق با ایران را بر عهده دارد


فاجعه میناب یادآور دردناک پیامدهای ویرانگر مناقشه است


آوار پیامدهای جنگ علیه ایران در آمریکا و اسرائیل+ فیلم