خبر فوری:

رای الیوم : روند بهبود روابط میان ایران و اردن آغاز شد

يکشنبه 13 تير 1400
14:30
رای الیوم : روند بهبود روابط میان ایران و اردن آغاز شد روزنامه فرامنطقه ای رای الیوم چاپ لندن در شماره امروز (یکشنبه) خود با اشاره به پیام تبریک ملک عبدالله پادشاه اردن به حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری منتخب ایران از آن به عنوان " آغازگر روند بهبود روابط میان دو کشور" نام برد.

العالم-ایران

رای الیوم همچنین به اجلاس اخیر سران مصر و اردن و عراق در بغداد اشاره و تاکید کرد: امان رویکرد عادی سازی مناسبات با کشورهای عضو محور مقاومت به طور کلی و ایران به طور خاص را در پیش گرفته است.

شاه اردن در پیام تبریک خود به رئیس جمهور جدید منتخب ایران شخصا پیروزی وی را در انتخابات ریاست جمهوری تبریک گفته و برای ملت دوست ایران آرزوی پیشرفت و شکوفایی کرد.

این روزنامه فرامنطقه ای با اشاره به اینکه پیام مزبور مورد توجه خاص رسانه های گروهی اردن قرار گرفت و همچنین با توجه به پیش بینی به عمل آمده از سوی شماری از دیپلمات ها موضوع یاد شده زمینه ساز ازسرگیری روابط دیپلماتیک میان دو کشور - که ظرف سالیان گذشته به حال تعلیق درآمده - در آینده نزدیک خواهد بود.

رای الیوم افزود: احتمالا وزارت خارجه اردن هم اکنون در حال بررسی موضوع تعیین سفیر جدید خود در تهران است که سالها است به تاخیر افتاده است. وی جانشین "عبدالله ابورمان" سفیر سابق اردن در ایران خواهد شد که از پنج سال پیش در سر کار خود حاضر نشده است.

روابط و تماس میان اردن و عربستان در سطوح بالا اخیرا به دنبال کشف توطئه علیه نظام حاکم بر امان متوقف مانده و رای الیوم با توجه به این امر پیش بینی کرد که در چارچوب سیاسی، روابط اردن با کشورهای محور مقاومت هر چند به طور اندک و با روند کند اما به تدریج بهبود یابد .

روزنامه مزبور خاطرنشان کرد: گفت وگوهای جاری در امان در خصوص شکل گیری صنعت گردشگری دینی شیعی در جنوب اردن که در آن اماکن مقدسی برای شیعیان ایران و عراق قرار دارد، احتمالا زمینه ساز بهبود روابط میان تهران و امان خواهد بود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد