فیلم.. انفجار در سواحل جمهوری آذربایجان در دریای خزر

دوشنبه 14 تير 1400
00:06
منابع خبری از انفجار در سواحل جمهوری آذربایجان در دریای خزر خبر دادند.

العالم - آسیا

منابع خبری یکشنبه شب از وقوع انفجار در سواحل جمهوری آذربایجان در دریای خزر و نزدیک شهر باکو خبر دادند.

به گزارش برخی منابع خبری، انفجاری در میدان گازی «امید» متعلق به جمهوری آذربایجان در دریای خزر رخ داده است. فیلم‌های منتشر شده نیز شعله‌های آتش را از وسط دریای خزر بخش متعلق به جمهوری آذربایجان را نشان می‌دهد.

میدان گازی امید دومین میدان بزرگ گاز طبیعی در جمهوری آذربایجان است. این مکان در سواحل جمهوری آذربایجان و 75 کیلومتری جنوب شرقی باکو واقع شده است.

یک وبگاه خبری نیز در این زمینه نوشت که نزدیک یک سکوی نفتی دریای خزر در سواحل جمهوری آذربایجان انفجار بزرگی رخ داده است. این حادثه ساعت 9:30 شب به وقت محلی رخ داد. تصاویر از این حادثه شعله‌های آتش به سمت آسمان را نشان می‌هد.

در ابتدا رسانه های محلی گزارش دادند که در یکی از سکوها انفجار رخ داده ، اما این گزارش توسط شرکت ملی نفت جمهوری آذربایجان (SOCAR) تکذیب شد و اعلام کرد هیچ حادثه‌ای رخ نداده است.

این در حالی است که وزیر دفاع جمهوری آذربایجان چندی قبل اعلام کرد این کشور در حال تقویت نیروی دریایی خود در دریای خزر است. این کشور چندی قبل نیز از برگزاری تمرینات تاکتیکی در دریای خزر خبر داد. این تمرینات با استفاده از ناوگان و قایق‌های نظامی نیروی دریایی در آبهای ساحلی جمهوری آذربایجان در دریای خزر برگزار شد. هدف از برگزاری این تمرین ، حفاظت از میادین نفتی و گازی دریایی و نیز خطوط لوله زیردریایی اعلام شد.

0% ...

آخرین اخبار

به آتش کشیدن یک خانواده فلسطینی و ربودن ۳۰۰ درخت زیتون آنها +فیلم


سردار ایزدی: ناوهای دشمن از ترس هدف قرار گرفتن جرأت نزدیک‌شدن ندارند


وال‌استریت ژورنال: آمریکا بخشی از توانمندی‌های اطلاعاتی را در عراق حفظ می‌کند


شهادت ۷ فلسطینی دیگر در غزه


کره شمالی به سئول هشدار داد


روسیه: در دفاع از کالینینگراد از همه ابزارها حتی تسلیحات هسته‌ای استفاده می‌کنیم


حملات هوایی و موشکی عربستان به مناطق مختلف یمن


اعلام آمادگی ایران و روسیه برای توسعه مناسبات حقوقی و قضایی


سخنگوی سازمان ملل درباره تحریم‌های ضد ایرانی آمریکا: تحریم‌ها به مردم آسیب می‌رساند


ترامپ لفاظی‌های خود درباره ایران را تکرار کرد