کاروان ائتلاف آمریکایی در جنوب عراق هدف قرار گرفت

سه شنبه 15 تير 1400
15:06
کاروان ائتلاف آمریکایی در جنوب عراق هدف قرار گرفت یک کاروان لجستیکی ائتلاف آمریکایی در استان الدیوانیه در جنوب عراق هدف انفجار بمب کنار جاده‌ای قرار گرفت.

العالم - عراق

یک کاروان لجستیکی ائتلاف آمریکایی ظهر امروز (سه شنبه) در استان «الدیوانیه» هدف انفجار بمب کنار جاده‌ای قرار گرفت.

به نوشته کانال تلگرامی صابرین نیوز، این انفجار تلفات جانی در پی نداشته و هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است. این کاروان با ورود از داخل خاک کویت و ورود به عراق تجهیزات مورد نیاز نظامیان آمریکایی را حمل می‌کرد.

روز گذشته نیز کاروان لجستیک ارتش ایالات متحده با یک بمب کنارجاده‌ای، در منطقه سریع‌الشعله واقع در استان بغداد هدف قرار گرفت.

از زمان شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، کاروان‌های لجستیکی ائتلاف آمریکایی به طور هفتگی و گاهی در طول یک روز چندین بار هدف انفجار بمب کنار جاده‌ای قرار می‌گیرند. از این رو ارتش آمریکا کار انتقال تجهیزات را به شرکت‌های خصوصی عراقی سپرده است. گروههای مقاومت عراق تاکید دارند که دولت عراق با عمل به مصوبه پارلمان این کشور، باید نیروهای بیگانه را از عراق اخراج کند.

به‌رغم اظهارات مقامات آمریکایی و عراقی درباره محدود شدن مأموریت نظامیان بیگانه به آموزش و مشاوره‌دهی به نیروهای عراقی، گرو‌ه‌های مقاومت عراق با اشاره به ورود گسترده کاروان‌های لجستیکی آمریکایی به خاک این کشور و مشارکت نیروهای آمریکایی در عملیات‌های نظامی عراق تأکید دارند که این اقدامات نمی‌تواند بیانگر محدود شدن مأموریت نظامیان آمریکایی باشد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید