حزب‌الله عراق: اطلاعات عربستان پشت تخریب دکل‌های برق عراق است

چهارشنبه 16 تير 1400
04:25
حزب‌الله عراق: اطلاعات عربستان پشت تخریب دکل‌های برق عراق است
گردان‌های حزب‌الله عراق اعلام کرد که اطلاعات عربستان پشت تخریب دکل‌های عراق و قطعی برق قرار دارد.

العالم-عراق

گردان‌های حزب‌الله عراق عربستان را به دست داشتن در عملیات تخریب دکل‌های برق در عراق متهم کرد و گفت که هدف سعودی‌ها ایجاد آشوب و هرج و مرج و فعال کردن داعش در کشور است.

در این بیانیه آمده که ریاض تلاش دارد با ورود به خط بحران به عنوان ناجی، چهره مخدوش و جنایتکارانه خود در مقابل عراقی‌ها را ترمیم کند.

شبکه برق عراق در روزهای اخیر هدف حملات تروریستی قرار گرفته که موجب کاهش ساعت‌های تأمین برق در این کشور شده است.

هم‌زمانی این مشکلات با گرمای شدید هوا که باعث تعطیلی بسیاری استان‌های عراق در روز گذشته شد، موجب اعتراضات و تجمعاتی در برخی نقاط این کشور شده است.

«احمد النعیمی»، کارشناس مسائل امنیتی عراق گفت که حملات داعش به بخش برق عراق با هدف بحران کردنی وضعیت دولت، برانگیختن مردم علاوه بر متشنج کردن وضعیت امنیتی در آن مناطق انجام می‌شود.

از طرفی دیگر «احمد موسی»، سخنگوی وزارت برق عراق نیز حملات داعش به برج های انتقال برق را به علت شکست در مقابله با نیروهای امنیتی عراق می‌داند.

وی افزود: اکثر حملات داعش به خطوط انتقال برق است که موجب قطعی برق می‌شود و حمله به دکل‌های انتقال برق بر زیرساخت های سیستم انرژی تاثیر می‌گذارد.

کارشناسان معتقدند که داعش برای انتقام، بخش حساسی را هدف قرار می‌دهد که آن خدمات است و در واقع جنگ اقتصادی علیه عراقی ها آغاز کرده است.

از سوی دیگر، منابع خبری عراق می‌گویند که شبکه برق عراق 99 درصد از توان تولیدی خود را از دست داده است و سراسر عراق به جز اقلیم کردستان دچار قطعی برق است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند