طالبان در آستانه تصرف مرکز ولایت بادغیس افغانستان

چهارشنبه 16 تير 1400
13:28
طالبان در آستانه تصرف مرکز ولایت بادغیس افغانستان درگیری‌های شدیدی در شهر قلعه نو، مرکز ولایت بادغیس افغانستان در جریان است.

العالم _ آسیا

به گزارش العالم به نقل از خبرگزاری فرانسه، طالبان روز چهارشنبه نخستین حمله خود را به مرکز یکی از ولایت‌های افغانستان آغاز کرد. تا پیش از این، حملات طالبان تنها به مناطق عمدتاً روستایی محدود بود.
درگیری‌های شدیدی در شهر غربی قلعه نو، مرکز ولایت بادغیس افغانستان در جریان است و اعضای طالبان برخی از مراکز پلیس و دفاتر دولتی را تحت کنترل دارند. تعدادی از نیروهای امنیتی افغان نیز به طالبان تسلیم شده اند.
طالبان هم‌اکنون در شمال افغانستان حضور گسترده‌ای دارد و اگر شهر قلعه نو و ولایت بادغیس به تصرف سربازان این گروه در آید، نفوذ طالبان در غرب افغانستان نیز چشمگیر خواهد شد. همچنین تسلط بر بادغیس امکان نزدیک شدن طالبان را به شهر مهم هرات ( در نزدیکی مرز با ایران) فراهم می‌کند.
مقامات دفاعی افغان می‌گویند قصد دارند بر تأمین امنیت جاده‌ها، شهرهای مهم و مناطق مرزی تمرکز کنند تا مانع از تصرف آنها به دست اعضای طالبان شوند.

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند