امارات ورود مسافران از اندونزی و افغانستان را ممنوع کرد

شنبه 19 تير 1400
16:26
امارات ورود مسافران از اندونزی و افغانستان را ممنوع کرد در پی تمهیدات کرونایی، امارات عربی متحده ورود مسافران از کشورهای اندونزی و افغانستان را تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام کرد.

العالم ـ امارات

خبرگزاری رسمی امارات (وام) روز شنبه نوشت: این کشور تصمیم گرفت که از فردا (یکشنبه ۱۱ جولای) ورود مسافران از اندونزی و افغانستان به منظور کنترل شیوع «ویروس کرونا» را به حالت تعلیق در آورد.

بر اساس این گزارش، پروازهای ترانزیتی که از این کشورها به امارات عزیمت می‌کنند و یا از امارات به این دو کشور می‌روند، استثناء شده‌اند.

رسانه‌های اماراتی دلیل این تصمیم امارات را نگرانی از افزایش ویروس کرونا در این کشور عنوان کردند و افزودند: منع ورود شامل مسافرانی است که ۱۴ روز قبل از آمدن به امارات در این دو کشور بوده‌اند.

خبرگزاری امارات به نقل از سازمان‌های هواپیمایی کشوری و مدیریت بحران و بلایای غیر مترقبه اضافه کرد که این کشور از سفر شهروندان خود به اندونزی و افغانستان نیز جلوگیری می‌کند، مگر در ماموریت‌های دیپلماتیک، هیات‌های رسمی، هیات‌های اقتصادی و علمی دارای مجوز و حالت‌های درمان اضطراری باشند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار نماینده پارلمان لبنان در باره ناکارآمدی مذاکرات بیروت و تل‌آویو / احتمال بازگشت جنگ بعید نیست


گزارش‌های اولیه از درگیری‌های شدید میان گروه‌ها در جنوب سوریه حکایت دارد


رژیم صهیونیستی بار دیگر لبنان را بمباران کرد


مدیر مرکز بین المللی قدس: تداوم حمله به آنروا دهن‌کجی به نهادهای بین‌المللی است


فرمانده کل ارتش: مقتدرانه در برابر دشمنان ایستاده‌ایم


قهرمانی تیم ملی واترپلو ایران در رقابت‌های تدارکاتی ترکیه


شهادت "عروس لبنان" تا واکنش افکار عمومی به شهادت کودک فلسطینی در آغوش پدرش+ فیلم


کیفرخواست پرونده‌های شهادت رهبر معظم انقلاب و شهدای دانش‌آموز میناب صادر شد


قدردانی نائب‌رئیس مجلس شیعیان لبنان از حمایت‌ ایران/تاکید عراقچی بر عقب‌نشینی اشغالگران


بیانیه هیات دولت در پاسداشت رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی