حمله خمپاره‌ای به مقر ریاست‌ جمهوری سومالی

يکشنبه 20 تير 1400
10:26
حمله خمپاره‌ای به مقر ریاست‌ جمهوری سومالی منابع سومالیایی از اصابت چند خمپاره به مقر ریاست جمهوری این کشور در موگادیشو خبر دادند.

العالم - آفریقا

منابع سومالیایی گزارش دادند که روز شنبه (دیروز) مقر ریاست جمهوری دست‌کم با پنج خمپاره هدف قرار گرفت.

وبگاه «الصومال الجدید» با اعلام این خبر گزارش کرد که در این حمله آسیبی به کسی نرسیده اما باعث ایجاد وحشت در مناطق مسکونی نزدیک به مقر ریاست جمهوری شد.

بنا بر این گزارش، عامل این حمله هنوز مشخص نیست اما پیش از این گروه تروریستی الشباب چندین بار مقر ریاست جمهوری سومالی را هدف قرار داده بود.

منابع سومالیایی روز شنبه نیز گزارش دادند که در نتیجه انفجار یک خودروی بمب‌گذاری شده که «فرحان محمود قارولی» رئیس پلیس منطقه بنادر در نزدیکی موگادیشو را هدف قرار داده بود، وی در این انفجار جان به در بُرد اما چهار نفر از نیروهای پلیس کشته شدند.

گروه تروریستی الشباب از سال ۲۰۰۸ در تلاش برای براندازی دولت سومالی است و از آن زمان تاکنون عملیات‌های تروریستی زیادی را در موگادیشو و دیگر شهرهای سومالی انجام داده و شمار زیادی از افراد قربانی این حملات شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز