رایزنی دیپلمات های ایران و سوئد درباره تحولات جاری یمن

دوشنبه 21 تير 1400
17:37
رایزنی دیپلمات های ایران و سوئد درباره تحولات جاری یمن
در دیدار نماینده سوئد در امور یمن با مشاور ارشد وزیر امور خارجه ایران راه های پایان بخشیدن هر چه سریعتر به فاجعه انسانی در یمن مورد بحث قرار گرفت.

العالم - ایران

«پیتر سمنی بی» نماینده ویژه سوئد در امور یمن امروز دوشنبه ۲۱ تیرماه با علی اصغر خاجی، مشاور ارشد وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در امور ویژه سیاسی دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که سفیر سوئد در تهران نیز حضور داشت، آخرین تحولات در صحنه های داخلی و خارجی یمن بررسی و در خصوص زمینه های همکاری مشترک ایران و سوئد جهت کمک به حل بحران این کشور و راههای پایان بخشیدن هر چه سریعتر به فاجعه انسانی در یمن، رایزنی و تبادل نظر به عمل آمد‌.

همچنین آخرین رایزنی‌های اخیر منطقه ای نماینده ویژه سوئد در امور یمن و تلاش های جمهوری اسلامی ایران در خصوص رفع محاصره علیه مردم یمن، برقراری آتش بس و روند صلح و رفع خطر نشت نفت از نفتکش صافر، محورهای اصلی گفتگوهای خاجی و نماینده سوئد در این دیدار بود.

«حسن ایرلو» سفیر ایران در صنعاء در توئیتی با بیان این‌که ۲ هزار و ۳۰۰ روز از تجاوز سعودی علیه کودکان، زنان، مردم یمن و زیرساخت‌های حیاتی آن می گذرد، نوشت: مردم مظلوم و قهرمان یمن مقاومت را تا پیروزی نهایی ادامه می‌دهند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا در ایران مرتکب جنایت جنگی شده است


درگیری شدید در جنوب سوریه و کشته شدن ۳ نیروی امنیتی + فیلم


واکنش قاطع وزارت اطلاعات به شهادت مولوی گرگیج؛ خون شهید، چراغ راه وحدت ایران است


مطالبه مشترک تهران و آنکارا برای امنیت مرزها؛ تأکید بر انحلال شبکه‌های تروریستی پ.ک.ک و پژاک


گزارش العالم از حمله پهپادهای خارجی به نیل آبی سودان+ فیلم


قدردانی مجلس خبرگان از ۲۰۰ شب حماسه ملی؛ تجلی اراده مردم در میادین شهر


ستون پایدار پدافندی در 200 شب حماسه؛ ملت محاسبات دشمن را نقش بر آب کرد


طنین صدای فلسطین در کنفرانس بریتانیا؛ فراخوان برای تعلیق توافق‌های تجاری با رژیم صهیونیستی


دیپلمات پیشین: آمریکا در جنگی نامتوازن علیه ایران گرفتار شده است


سردار محمد کرمی: هرگونه خطای محاسباتی با قدرت پاسخ داده می‌شود