هشدار باران شدید‌ و آب‌گرفتگی معابر در 7 استان/ ضرورت آماده‌باش دستگاه‌های متولی

سه شنبه 22 تير 1400
21:15
هشدار باران شدید‌ و آب‌گرفتگی معابر در 7 استان/ ضرورت آماده‌باش دستگاه‌های متولی
معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: از فردا ۲۳ تیر تا ‌۲۷ تیر، بارش شدید باران همراه با وزش باد شدید، جاری شدن روان‌آب در مسیل‌ها، آب گرفتگی معابر، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها و انسداد موقت جاده‌ها در 7 استان پیش‌بینی می‌شود.

العالم - ایران

محمد اصغری با اشاره به هشدار هواشناسی، اظهار داشت: تشدید بارش‌های موسمی همراه با رشد ابرهای همرفتی از روز آینده‌ ‌۲۳ تیر تا یک‌شنبه ‌۲۷ تیر پیش‌بینی شده است.

وی افزود: اثر این شرایط جوی،‌ بارش شدید باران و رعدوبرق همراه با وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و احتمال وقوع تگرگ، جاری شدن روان آب در مسیل‌ها، آب گرفتگی معابر، برخورد صاعقه، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه های فصلی و انسداد موقت جاده‌ها، است.

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی ادامه داد: این شرایط جوی روز چهارشنبه ‌۲۳ تیر در استان‌های هرمزگان و گلستان، ‌جنوب‌‌ سیستان و بلوچستان و کرمان و ‌شمال‌ آذربایجان غربی، پیش‌بینی می‌شود.

اصغری ادامه داد: روز ‌پنج‌شنبه ۲۴ تیر نیز در استان‌های هرمزگان، گلستان، نیمه جنوبی‌ سیستان و بلوچستان، کرمان و فارس و شمال آذربایجان غرب این شرایط جوی را خواهیم داشت و روز ‌جمعه ‌۲۵ تیر در استا‌ن‌های هرمزگان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، گلستان، جنوب‌ سیستان و بلوچستان، کرمان و فارس، شرایط جوی مذکور حاکم است.

وی اضافه کرد: روز شنبه ۲۶تیر در استان‌های هرمزگان، جنوب کرمان،‌ سیستان و بلوچستان و فارس و روز یک‌شنبه ۲۷ تیر در استان‌های فارس، هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب سیستان و بلوچستان، غرب و جنوب کرمان، شرایط جوی مذکور حاکم خواهد بود.

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی تأکید کرد: در این راستا توصیه می‌شود اجتناب از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با خطرات احتمالی، تقویت سازه‌های موقتی، احتیاط در صعود به ارتفاعات و احتیاط در چرای دام‌ها در مراتع مرتفع، در دستور کار باشد.

0% ...

آخرین اخبار

دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین