عبدالله برای مذاکره با طالبان راهی قطر شد

جمعه 25 تير 1400
16:46
عبدالله برای مذاکره با طالبان راهی قطر شد همزمان با تشدید خشونت در شهرهای مختلف، هیات بلندپایه افغانستان به ریاست عبدالله عبدالله، رییس شورای عالی مصالحه ملی این کشور برای مذاکره با طالبان راهی دوحه پایتخت قطر شد.

العالم - آسیا

همزمان با تشدید خشونت در شهرهای مختلف، هیات بلندپایه افغانستان به ریاست عبدالله عبدالله، رییس شورای عالی مصالحه ملی این کشور برای مذاکره با طالبان راهی دوحه پایتخت قطر شد.

محمدکریم خلیلی معاون پیشین ریاست جمهوری، عطامحمد نور والی پیشین بلخ، سید منصور سعادت نادری، وزیر صلح، باتور دوستم عضو هیأت مذاکره‌کننده دولت و شماری دیگر چهره‌های سیاسی عبدالله را در این سفر همراهی می‌کنند.

عبدالله پیش از عزیمت به دوحه در یک نشست خبری گفت که هیأت اعزامی افغانستان به دوحه با صلاحیت کامل می‌رود و امیدوار است که به نتایجی دست یابد.

گفته شده است که «حامد کرزی» رئیس جمهور سابق افغانستان از رفتن به دوحه صرف نظر کرده است. عبدالله اما گفت که کرزی نیز این هیأت حمایت می‌کند.

وی ابراز امیدواری کرد که طالبان از این فرصت استفاده کنند تا به درد و رنج مردم نقطه پایان گذاشته شود.

رییس شورای عالی مصالحه ملی که در فرودگاه صحبت می‌کرد، تأکید کرد که نتیجه صلح از دست به دست شدن شهرستان‌ها به‌ دست نمی‌آید، نتیجه صلح از میز مذاکرات به دست خواهد آمد .

عبدالله هم‌چنان گفت که هیأت اعزامی افغانستان به دوحه همه‌شمول است و نمایندگانی از عالمان دین و زنان در آن حضور دارند.

حامد کرزی، رییس جمهور پیشین، نیز در این نشست خبری گفت که در این مرحله لازم دیده شد که یک هیأت بلندپایه و با صلاحیت از افغانستان به هدف گفت‌وگو با طالبان به قطر برود.

این هیأت قرار است که با رهبران طالبان در دوحه دیدار کند.

هیأت بلندپایه افغانستان در حالی به دوحه سفر می‌کنند که خشونت‌ها در کشور افزایش یافته است. انتظار می‌رود که این هیأت بتواند با جانب طالبان در مورد کاهش خشونت و آتش‌بس به توافق برسد.

پیش‌تر گفته شد که طالبان در برابر اعلام آتش‌بس سه ماه خواستار رهایی هفت هزار زندانی خود و نیز حذف نام رهبران‌شان از فهرست سیاه شده است.

طالبان هم‌چنان به گفته منابع دولتی، برای اولین موضع خود را درباره نظام آینده و نیز قانون اساسی به صورت صریح بیان کرده‌اند که نیاز دو طرف روی آن مذاکره کنند.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو