محسنی اژه‌ای: قوه قضاییه در مبارزه با فساد و رانت هرگز منفعل نخواهد بود

جمعه 25 تير 1400
23:03
محسنی اژه‌ای: قوه قضاییه در مبارزه با فساد و رانت هرگز منفعل نخواهد بود رئیس قوه قضاییه مبارزه با فساد را راهبرد جدی و قطعی دستگاه قضا در دوره تحول و تعالی عنوان کرد.

العالم - ایران

به گزارش اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در جریان‌ سفر یک‌روزه خود به قم در نشستی با رئیس کل دادگستری و برخی مسئولان قضایی این استان به تبیین برنامه‌های دستگاه قضا در دوره تحول و تعالی و توصیه‌هایی خطاب به همکاران قضایی پرداخت.

رئیس قوه قضاییه، حفظ نظام را از اوجب واجبات‌ دانست و اظهار داشت: یکی از اموری‌ که موجب حفظ نظام می‌شود، حل مشکلات مردم و تسریع در گره‌گشایی از کار آنهاست‌.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: برخی مسائل شاید به دلایلی قابل حل نباشد اما باید علت آن را به مردم گفت تا دغدغه‌شان برطرف شده و از نظام رویگردان نشوند.

رئیس دستگاه قضا گفت: نباید به نحوی کار کنیم که خدای نکرده عملکرد ما موجب نارضایتی مردم و ریزش سرمایه‌های‌ اجتماعی شود.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای با بیان این‌که امروز وظیفه ما در دستگاه قضا سنگین است، ادامه داد: باید بدانیم کجا باید نرمش نشان دهیم و کجا شدت‌ عمل به خرج دهیم.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر تداوم مبارزه قاطع دستگاه قضا با فساد در دوره تحول و تعالی یادآور شد: قوه قضاییه در مبارزه با فساد و رانت هرگز نباید منفعل عمل کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای گقت: مبارزه با فساد راهبرد جدی و قطعی قوه قضاییه است اما این کار باید دقیق انجام شود.

رئیس قوه قضاییه با تأکید بر الگو شدن‌ دستگاه قضایی قم برای واحدهای قضایی سراسر کشور به دلیل مجاورت با حرم‌ مطهر حضرت فاطمه معصومه‌ (س)، مسجد مقدس جمکران‌ و حوزه علمیه و دیگر امتیازات‌ خاص این استان گفت: ما انتظار بالایی از همکاران قضایی در قم داریم و مسئولان این استان باید با تمام وجود برای حل مشکلات مردم تلاش کنند.

در این نشست، حجت‌الاسلام علی مظفری، رئیس کل دادگستری استان قم و تعدای از مسئولان این مجموعه، حجت‌الاسلام جزایی رئیس دادگاه ویژه روحانیت قم‌، حجت‌الاسلام حسن غریب دادستان عمومی و انقلاب قم، حجت‌الاسلام مجید قربانی معاون قضایی رئیس دادگستری در امور شوراهای حل اختلاف استان قم و آقای صالحی مسئول آموزش کارآموزان قضایی‌ استان حضور داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم