استقرار تانک های ارتش و نیروهای امنیتی در بغداد

شنبه 26 تير 1400
04:28
استقرار تانک های ارتش و نیروهای امنیتی در بغداد ارتش عراق زرهپوش ها و صدها نیروی امنیتی را در بخش هایی از بغداد پایتخت این کشور شامل منطقه سبز، الجادریه و خیابان ابونواس مستقر کرده است.

العالم-العراق

برخی منابع امنیتی گفته اند این تدابیر جهت انجام برنامه یا رزمایش به مناسبت ۱۴ جولای سالروز تاسیس جمهوری عراق اتخاذ شده است.

این در حالی است که سالروز تاسیس جمهوری عراق سه روز پیش بود.

برخی منابع غیر رسمی از احتمال حمله تروریست های داعش به منطقه الکرخ و زندان مرکزی الکرخ خبر می دهند؛ جایی که تعدادی از داعشی ها در آن زندانی هستند و گفته می شود داعش قصد دارد آنها را آزاد کند.

ده ها تانک و نفربر وزارت دفاع عراق نزدیک دروازه منطقه سبز در میدان الحریه مستقر شده اند.

برخی منابع آگاه می گویند گروه تروریستی داعش قرار است با افراد انتحاری و خودروهای بمب گذاری شده به اهدافی در بغداد حمله کند.

از سوی دیگر رسانه های عراقی خبر دادند که «ابوحسن الحلفی فرمانده سرایا السلام به گردان های تحت امر خود دستور داده در آمادگی کامل باشند با این احتمال که هر فرمان فوق العاده ای از سوی مقتدا صدر را به اجرا گذارند.»

بر این اساس ، هنوز مشخص نیست آماده باش نیروهای امنیتی و ورود تانک ها و استقرار صدها نیرو در مناطق مختلف بغداد با چه هدفی انجام شده است.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد