فراخوان حماس برای آماده‌باش جوانان فلسطینی در برابر یورش صهیونیست ها به مسجد الاقصی

شنبه 26 تير 1400
09:13
فراخوان حماس برای آماده‌باش جوانان فلسطینی در برابر یورش صهیونیست ها به  مسجد الاقصی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس ) از جوانان بیت المقدس خواست تا در سراسر این شهر از امروز (شنبه) جهت مقابله با شهرک نشینان صهیونیست در آماده باش بسر ببرند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

حماس به دنبال فراخوان شهرک نشینان صهیونیست مبنی بر یورش به مسجد الاقصی در شهر بیت المقدس ، رژیم صهیونیستی را از آزمودن صبر و تحمل مقاومت برحذر داشت.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری " قدس پرس" ، گروه های تندرو اسراییلی خواستار یورش بردن به مسجد الاقصی در ۱۸ ژوئیه جاری ( یکشنبه ۲۷ تیر ماه) شدند.

همچنین تشکیلات صهیونیستی به اصطلاح " جنبش حاکمیت در اسراییل " خواستار برگزاری راهپیمایی توسط شهرک نشینان در اطراف دیوارهای بخش قدیمی شهر بیت المقدس شد.

حماس با صدور بیانیه ای از دولت اسراییل به عنوان دولت " نوجوانان شیطان صفت" نام برده و آن را از آزمودن صبر و تحمل قهرمانان مقاومت برحذر داشت زیرا آنان به گفته حماس مردانی هستند که در دفاع از مسجد الاقصی خستگی نمی شناسند.

حماس از فلسطینیان و مقاومت قهرمان در نوار غزه خواست تا انگشت شان روی ماشه باقی بماند تا رژیم اشغالگر بفهمد که نیروهای مقاومت" سپر مسجد الاقصی و شمشیر از نیام بیرون آمده بیت المقدس" هستند.

حماس از جوانان بیت المقدس خواست تا در سراسر این شهر از امروز (شنبه) جهت مقابله با شهرک نشینان صهیونیست در آماده باش بسر ببرند.

حماس از فلسطینیان کرانه باختری و ساکن سرزمین های اشغالی هم خواست تا در روز دوشنبه هفته جاری مصادف با روز عرفه در فلسطین به سوی مسجد الاقصی رهسپار شوند.

بر اساس این گزارش، ده ها شهرک نشین صهیونیست تقریبا هر روز از دروازه المغاربه واقع در دیوار غربی مسجد الاقصی با تسهیلات و همراهی پلیس اسراییل با هتک حرمت به مسجد الاقصی به این مکان مقدس یورش می برند.

0% ...

آخرین اخبار

یمن از سرنگون شدن یک جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است