کرونا | آزمایش مثبت نخستین ساکن دهکده المپیک توکیو

شنبه 26 تير 1400
10:37
کرونا | آزمایش مثبت نخستین ساکن دهکده المپیک توکیو تست کرونای نخستین فرد در دهکده المپیک توکیو مثبت شد.

العالم - آسیا

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از رویترز، یک مقام مسئول اعلام کرد تست فردی در دهکده ورزشکاران بازی‌های المپیک توکیو مثبت شده است.

با اعلام کمیته برگزاری بازی‌های توکیو این فرد مبتلا ۱۴ روز در قرنطینه خواهد بود. به نظر می‌رسد از این فرد، که ظاهراً یکی از هماهنگ‌کنندگان مسابقات است؛ در فرودگاه تست کرونا گرفته نشده و در زمان آزمایش در دهکده نمونه مثبت شده است. هویت این فرد برای احترام به قوانین مرتبط با حریم شخصی اعلام نشده است.

این مورد باعث نگرانی برگزارکنندگان و کمیته بین المللی المپیک خواهد شد که قول داده بودند دهکده "امن ترین مکان" در توکیو خواهد بود. سیکو هاشیموتو رئیس کمیته برگزاری بازی‌های توکیو در این باره گفت: “ما همه تلاش خود را برای جلوگیری از هرگونه شیوع ویروس کووید ۱۹ انجام می‌دهیم.

از ابتدای ماه جاری میلادی تاکنون ۱۴ نفر مرتبط با بازیهای المپیک توکیو به کرونا مبتلا شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش