آزادی سه ملوان زندانی ایرانی از زندان کراچی و بازگشت به کشور

دوشنبه 28 تير 1400
10:06
آزادی سه ملوان زندانی ایرانی از زندان کراچی و بازگشت به کشور سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی از آزادی سه ملوان زندانی ایرانی از زندان کراچی و بازگشتشان به کشور خبر داد.

العالم - ایران / سیاسی

«حسن نوریان» سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی در توئیتی از آزادی سه ملوان زندانی ایرانی خبر داد و نوشت: با پیگیری مستمر و شایسته همکاران سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در کراچی و در راستای صیانت از حقوق ایرانیان خارج از کشور ، تعداد سه نفر از ملوانان ایرانی از زندان شهر کراچی پاکستان آزاد و از طریق پرواز شرکت هواپیمایی ایران ایر به کشور عزیزمان بازگردانده شدند.

گفتنی است اسفند ۱۳۹۹ نیز هفت ملوان زندانی ایرانی در کراچی آزاد و به کشور بازگشتند.

بخش اطلاع رسانی سرکنسولگری ایران در شهر کراچی در آن زمان اعلام کرد: در راستای احقاق حقوق ایرانیان خارج از کشور و با پیگیری‌های مستمر سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد و تلاش‌های سرکنسولگری کشورمان، تعداد هفت نفر از ملوانان ایرانی زندانی در کراچی آزاد و به کشور بازگشتند.

این ملوانان به اتهام ورود غیرقانونی به آب‌های پاکستان، توسط آژانس امنیت دریایی این کشور دستگیر و روانه زندان شده بودند.

با آزادی این تعداد ملوان، در سال ۱۳۹۹ در مجموع بیش از ۶۰ ملوان زندانی ایرانی آزاد و به آغوش خانواده‌های‌شان بازگشتند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی