رایزنی ولی‌عهد ابوظبی و نخست‌وزیر عراق برای تقویت همکاری مشترک

دوشنبه 28 تير 1400
15:07
رایزنی ولی‌عهد ابوظبی و نخست‌وزیر عراق برای تقویت همکاری مشترک ولی‌عهد ابوظبی در تماس تلفنی با نخست‌وزیر عراق با او درباره تقویت و توسعه همکاری مشترک رایزنی کرد.

العالم - امارات

«محمد بن زاید آل نهیان»، ولی‌عهد ابوظبی، امروز (دوشنبه - ۱۹ ژوئیه)، با «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق تماس تلفنی برقرار کرد.

به نوشته پایگاه خبری «المسله»، دو طرف در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن تبریک متقابل عید سعید قربان و آرزوی امنیت و شکوفایی برای دو کشور امارات و عراق، درباره توسعه روابط دوجانبه و برخی پرونده‌ها و مسائل مورد اهتمام مشترک رایزنی کردند.

نخست‌وزیر عراق ضمن تحسین روابط دو کشور، گفت که عراق به گسترش و تقویت همکاری مشترک در زمینه‌ها و سطوح مختلف امیدوار است.

محمد بن زاید نیز اعلام کرد که از عراق و اصلاحات دولت الکاظمی و پیروی از سیاست گفت وگو برای تحقق ثبات در عراق و منطقه حمایت می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

افزایش ظرفیت مرز نوردوز؛ ارمنستان پذیرش روزانه ۳۰۰ کامیون ایرانی را تضمین کرد


یازدهمین سالگرد انتفاضه قدس؛ حماس بر تشدید مقاومت در برابر جنایات صهیونیست‌ها تأکید کرد


طلوع غیرت بر تشک آسیا؛طلای غیرمنتظره فرنگی‌کار ایرانی در ناگویا


نخست‌وزیر عراق از آغاز روند ساماندهی سلاح خارج از کنترل دولت خبر داد


گزارش رژیم صهیونیستی از بمباران و حملات به لبنان و غزه/ ماشین کشتار و جنگ افروزی نتانیاهو


اعتراضات عراقی ها به تعلیق پروازهای ایران براثر دیکته آمریکا و اسراییل+ فیلم


ترکیه از تحویل پایگاه بعشیقه ـ زلیکان به عراق خبر داد


«نه» ریاض به درخواست تل‌آویو برای عادی‌سازی روابط؛ مخالفت با فرود هواپیماهای اسرائیل


دادستان کل امارات دستور تحقیق درباره حادثه هواپیمای فلای‌دبی را صادر کرد


پاکستان با تایید حمله هوایی به افغانستان مدعی هدف قرار دادن تروریست‌ها شد