کرونا | نزول ارزش پوند انگلیس به پایینترین سطح در ۵ ماه اخیر

سه شنبه 29 تير 1400
13:50
کرونا | نزول ارزش پوند انگلیس به پایینترین سطح در ۵ ماه اخیر افزایش مجدد موارد ابتلا به ویروس کرونا، ارزش پوند را به پایینترین سطح در ۵ ماه اخیر تنزل داده است.

العالم - اروپا

به نقل از رویترز، روز سه‌شنبه ارزش پوند انگلیس در برابر دلار به پایینترین سطح در ۵ ماه اخیر و در برابر یورو به پایینترین سطح در ۵ هفته اخیر رسید. افزایش مجدد موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ نگرانی سرمایه‌گذاران را به همراه داشته است.

انگلیس روز دوشنبه همه محدودیت‌های کرونایی خود را در روزی که از آن با عنوان «روز آزادی» نام برده می‌شود برچید. این در حالی است که بسیاری از کشورهای اروپایی در حال بازگرداندن محدودیت‌های کرونایی هستند. دلیل این امر، افزایش بیماران به دلیل شیوع گونه دلتای ویروس کرونا عنوان شده است.

بسیاری از سرمایه‌گذاران در انگلیس بر این باورند که دولت قادر نخواهد بود بدون بازگرداندن قرنطینه و مقررات فاصله‌گذاری، موارد ابتلا به سویه دلتای کرونا را کاهش دهد.

انگلیس از حیث موارد مرگ و میر کرونا با ۱۲۸ هزار و ۷۰۸ قربانی در رده هفتم جهان قرار دارد. پیش‌بینی می‌شود موارد روزانه ابتلا در این کشور به زودی از موارد ابتلا در آغاز موج دوم شیوع کرونا پیشی گیرد. دیروز بیش از ۳۹ هزار و ۵۰۰ مورد ابتلا به کووید-۱۹ در انگلیس ثبت شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد