دیدار عمران خان با نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان

سه شنبه 29 تير 1400
17:03
دیدار عمران خان با نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان نخست وزیر پاکستان در دیدار با نماینده ویژه آمریکا گفت افزایش ناامنی‌ها در افغانستان منجر به چالش‌های جدی برای پاکستان می شود.

العالم - آسیا

«عمران خان» نخست وزیر پاکستان در دیدار با «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان گفت که تشدید بحران و بی‌ثباتی به نفع کشورش نیست.

وی افزود که افزایش ناامنی‌ها در افغانستان منجر به چالش‌های جدی برای پاکستان در زمینه‌های امنیت و موج پناهجویان می‌شود.

نخست وزیر پاکستان در ادامه تاکید کرد که صلح پایدار در افغانستان راه‌هایی را برای ارتباطات اقتصادی منطقه‌ای خواهد گشود.

عمران خان تصریح کرد که بحران افغانستان هیچ راه‌حل نظامی ندارد و خطاب به طالبان گفت: تحمیل یک دولت از طریق زور منجر به حل بحران نمی‌شود.

وی از همه طرف‌های افغان نیز خواست تا برای تامین صلح انعطاف نشان دهند و با یکدیگر بطور معنادار تعامل کنند.

نخست وزیر پاکستان همچنین تاکید کرد که اسلام‌آباد تعاملات خود را با آمریکا و دیگر کشورهای مربوط در روند صلح افغانستان حفظ خواهد کرد.

عمران خان پیش از این در در یادداشتی در «واشنگتن پست» نوشته بود که پاکستان آماده است تا در روند صلح افغانستان با آمریکا شریک باشد اما به واشنگتن اجازه نخواهد داد تا در خاک پاکستان برای انجام عملیات در افغانستان پایگاه نظامی ایجاد کند.

وی همچنین گفته بود که طالبان نمی‌تواند تمام افغانستان را تصرف کند بنابراین باید برای موفقیت دولت آینده در این کشور حضور داشته باشند.

نخست وزیر پاکستان اظهارداشت که اسلام‌آباد در گذشته با انتخاب و حمایت از طرف‌های درگیر جنگ در افغانستان مرتکب اشتباه شده بود اما اکنون از آن درس گرفته است و با هر دولتی که اعتماد مردم افغانستان را داشته باشد کار خواهد کرد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

یورش نظامیان صهیونیست به شمال کرانه باختری


تحلیلگر صهیونیست: نتانیاهو جرات ندارد حتی یک شب در نیویورک بماند


ترک جمعی جلسه سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل


سازمان اطلاعات سپاه:ابتکار‌های نیرو‌های مسلح، معادله میدان را تغییر داده است


قالیباف خطاب به بسنت: رکورد زدن بازدهٔ اوراق قرضه مبارک!


حمله یمن به اتاق عملیات و انبار‌های سلاح دشمن سعودی


پزشکیان: ایران خواهان توسعه لبنان است؛ نواف سلام بر پایان تجاوزات تأکید کرد


دیپلماسی فعال عراقچی در نیویورک؛ دیدار با وزرای خارجه جهان در حاشیه مجمع عمومی


دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان در نیویورک


گزارش‌ها از پیشروی انصارالله در شمال باب‌المندب