بایدن حالت اضطراری ملی در قبال لبنان را تمدید کرد

چهارشنبه 30 تير 1400
02:34
بایدن حالت اضطراری ملی در قبال لبنان را تمدید کرد
رئیس جمهور آمریکا طی بیانیه‌ای خطاب به کنگره این کشور، حالت اضطراری ملی در قبال لبنان را به بهانه ادامه فعالیت‌های تهدید کننده برای امنیت ملی آمریکا تمدید کرد.

العالم-آمریکا

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا شامگاه سه‌شنبه (به وقت تهران) طی بیانیه‌ای خطاب به کنگره این کشور، حالت اضطراری ملی در قبال لبنان را به بهانه ادامه فعالیت‌های تهدید کننده برای امنیت ملی آمریکا تمدید کرد.

در این بیانیه آمده است، دستور اجرایی حالت اضطراری ملی درباره لبنان که از اول آگوست سال 2007 آغاز شده، پس از تاریخ 1 آگوست 2021 نیز ادامه خواهد یافت.

در بیانیه بایدن که توسط کاخ سفید منتشر شده، ادعا شده است: «ادامه فعالیت‌های بخصوص نظیر ادامه انتقال سلاح ایران به حزب‌الله که شامل سامانه‌های تسلیحاتی پیچیده فزاینده بوده در راستای تضعیف حق حاکمیت لبنان است و در بی ثباتی اقتصادی و سیاسی منطقه نقش داشته و تهدید فوق‌العاده و غیر معمولی برای امنیت ملی و سیاست خارجی آمریکا به شمار می‌آید».

بایدن در ادامه نوشت: «به همین دلیل، من تصمیم گرفتم که ادامه شرایط اضطراری ملی درباره لبنان ضروری است».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است