خبر فوری:

دستیار ویژه رییس مجلس در امور بین الملل:

مردم خوزستان متوجه اشک تمساح گروهک‌های تروریستی هستند

چهارشنبه 30 تير 1400
17:46
مردم خوزستان متوجه اشک تمساح گروهک‌های تروریستی هستند دستیار ویژه رییس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل در واکنش به اتفاقات اخیر خوزستان گفت: مردم خوزستان دژ مستحکم ایران هستند که اشک تمساح گروهک‌های تروریستی را به خوبی درک می‌کنند.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

حسین امیرعبداللهیان روز چهارشنبه در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: مردم و عشایر خوزستان دژ مستحکم جمهوری اسلامی ایران و پاره تن ایرانند.

دستیار ویژه رییس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل در ادامه این توئیت خاطرنشان کرد: مردم غیور و با بصیرت خوزستان، اشک تمساح اجانب و گروهک‌های تروریستی را به خوبی درک می‌کنند. همه برای خوزستان آباد و ایران توسعه یافته تلاش می‌کنیم.

قاسم سلیمانی دشتکی استاندار خوزستان اعلام کرد که آب شرب ۷۰۲ روستای استان تا پایان امسال تامین می‌شود و با تامین بودجه مورد نیاز به سرعت پروژه‌های مرتبط با این حوزه آغاز به کار می‌کنند.

خشکسالی امسال به تنش آبی در استان خوزستان منجر شده است.

0% ...

آخرین اخبار

تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند


گزارش العالم از مراسم رونمایی کتاب " هزار و یک پرسش درباره مقاومت


تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست