واکنش دمشق به اقدامات تل آویو علیه نمازگزاران فلسطینی

چهارشنبه 30 تير 1400
20:12
واکنش دمشق به اقدامات تل آویو علیه نمازگزاران فلسطینی سوریه با شدیدترین لحن اقدامات تل آویو علیه مسجدالاقصی و نمازگزاران فلسطینی را محکوم کرد و از کشورهای جهان و سازمان ملل خواست که به تل آویو برای دست برداشتن از این اقدامات فشار بیاورند.

العالم - سوریه

دمشق با شدیدترین لحن اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مسجدالاقصی و نمازگزاران فلسطینی را محکوم کرد.

وزارت خارجه سوریه در بیانیه ای ضمن درخواست از کشورهای جهان و سازمان ملل برای پایان دادن به این اقدامات شرم آور وغیر انسانی رژیم صهیونیستی، اعلام کرد: در ماه های گذشته به ویژه هفته های اخیر شهرک نشینان صهیونیست علیه ملت فلسطینی در مناطقی از فلسطین اشغالی به ویژه در قدس دست تعدی های بی سابقه زدند.

در این بیانیه آمده است: کابینه رژیم صهیونیستی طی روزهای اخیر به صهیونیستها اجازه داد تا به مسجد اقصی حمله کرده و نماز گزاران را مورد تعدی قرار دهند.

سوریه این اقدامات تجاوز کارانه رژیم صهیونیستی علیه مسجد الاقصی و نماذگراران فلسطینی را اقدام غیراخلاقی توصیف کرد که چهره واقعی این رژیم را آشکار می سازد.

وزارت خارجه سوریه تاکید کرد: همچنین این اقدامات نقض هویت تاریخی و قانونی مسجد اقصی به شمار می رود.

دمشق در پایان از کشورهای جهان و سازمان ملل و شورای امنیت خواست که به رژیم صهیونیستی برای دست برداشتن از این اقدامات فشار وارد کنند.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد