لاوروف در دیدار با پدرسون: علت بحران اقتصادی سوریه تحریمهاست

پنج‌شنبه 31 تير 1400
22:29
لاوروف در دیدار با پدرسون: علت بحران اقتصادی سوریه تحریمهاست نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل در امور سوریه، در مسکو با وزیر خارجه روسیه، دیدار و گفت وگو کرد.

العالم - اروپا

گیر پدرسون نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل در امور سوریه، در مسکو با «سرگئی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه، دیدار و گفت وگو کرد.

لاوروف در این دیدار تأکید کرد که مسکو به تلاش ها در چارچوب روند آستانه جهت حل بحران سوریه ادامه می دهد و امیدوار است که نشست کمیته تدوین قانون اساسی سوریه در آینده نزدیک برگزار شود.

وی گفت که مسکو با همه توان برای کاهش مشکلات انسانی و سرعت گرفتن روند بازسازی سوریه و بازگشت آوارگان به خانه هایشان تلاش می کند.

لاوروف همچنین خواستار همکاری جامعه بین المللی برای اجرایی شدن قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت درباره سوریه شد.

وزیر خارجه روسیه بر اهمیت همکاری با سازمان صلیب سرخ تاکید کرد و گفت که علت بحران اقتصادی و انسانی که سوریه از آن رنج می برد، تحریم های تحمیلی است.

پدرسون نیز در این دیدار ضمن ابراز امیدواری برای رسیدن به توافق سیاسی در سوریه، بر اهمیت پیگیری مصوبات بین المللی و نشست همه طرف های ذی ربط پشت میز مذاکره برای بررسی مسائل سیاسی و اقتصادی و انسانی در سوریه تأکید کرد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند