واکنش رئیس پارلمان تونس به تصمیمات ناگهانی رئیس جمهور

دوشنبه 4 مرداد 1400
02:47
واکنش رئیس پارلمان تونس به تصمیمات ناگهانی رئیس جمهور راشد الغنوشی رئیس پارلمان تونس شامگاه یکشنبه (به وقت محلی) به تصمیم رئیس جمهور این کشور مبنی بر برکناری وی و نخست وزیر و تعلیق پارلمان، واکنش نشان داد.

العالم - تونس

راشد الغنوشی، رهبر جنبش النهضه و رئیس پارلمان تونس این اقدامات قیس سعید رئیس جمهور را اقدامی برای نابودی انقلاب تونس و همچنین کودتا علیه قانون اساسی و آزادی در این کشور خواند.

نایب رئیس جنبش النهضه تونس هم گفت: کاری که قیس سعید کرد یک کودتای تمام عیار علیه نهادهای دولتی است.

وی تاکید کرده که اوضاع بسیار ناپایدار و مبهم است و ما تلاش می کنیم تونس را آزاد و دموکراتیک نگه داریم.

علی العرائیده با اشاره به سرنوشت هشام المشیشی نیز گفته، هیچ کس از محل بازداشت وی خبر ندارد و ما اعتقاد داریم که وی در کاخ ریاست جمهوری نگهداری میشود.

طی روزهای گذشته مردم شهرهای مختلف تونس در اعتراض به سوء مدیریت دولت در مبارزه با کرونا و همچنین شرایط سخت معیشتی دست به اعتراضات خیابانی زده بودند.

رئیس جمهور تونس به معترضان هشدار داده بود که جوانان این کشور به خاطر فقر خود، در این کشور هرج‌ومرج ایجاد نکنند.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت