مخالفت دستگاه قضایی تونس با برخی تصمیمات رئیس جمهور

سه شنبه 5 مرداد 1400
16:39
مخالفت دستگاه قضایی تونس با برخی تصمیمات رئیس جمهور شواری عالی قضایی تونس ضمن تأکید بر مستقل بودن این شورا، تصمیمات رئیس جمهور این کشور در مورد دادستانی کل را مردود دانست.

العالم - آفریقا

شورای عالی قضایی در تونس با تصمیم رئیس جمهور این کشور مبنی بر سرپرستی دادستانی کل اعلام مخالفت کرد.

این شورا امروز سه ‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «هیأتی از این شورا با قیس سعید به دعوت وی دیدار کرده و طی آن، بر استقلال قوه قضائیه و اهمیت دور نگه داشتن این قوه از اختلافات سیاسی تأکید کرده است و اینکه قضات این قوه مستقل بوده و در دادرسی جز قانون، قدرتی مافوق آن‌ها نیست و به مأموریت‌های خود در چارچوب قانون اساسی و قانون حمایت از حقوق شهروندان و آزادی عمل می‌کنند».

در بیانیه شورای عالی دستگاه قضاء تونس همچنین آمده است: «دادستانی کل بخشی از دستگاه قضاء است و افراد آن از همان حقوق و ضمانت‌های دستگاه قضاء برخوردارند و مأموریت‌ها و وظایف خود را در چارچوب متون حقوقی انجام می‌دهند».

0% ...

آخرین اخبار

بزرگترین تظاهرات ضد صهیونیستی در انگلیس+فیلم


یمن تصاویر هدف‌گرفتن تجمعات نظامی وابسته به عربستان را منتشر کرد+ عکس و فیلم


صدای انفجار مهیب فرودگاه ریاض را به لرزه درآورد/ فرودگاه ملک خالد تعطیل شد


عراقچی: سناتورهای آمریکایی خواهان خروج از مهلکه‌ هستند


سرلشکر عبداللهی: شاخص های امنیتی بهتر از گذشته شده است


افزایش خشونت علیه دانش آموزان؛ عملکرد پلیس فرانسه تحت بررسی قرار گرفت


رئیس جمهوری مصر: مسیر دیپلماسی بهترین راه برای حل بحران‌های منطقه‌ای است


طوفان «آیسایاس» در آمریکا؛ ۸۶۰ هزار نفر بدون برق ماندند


استقرار هزاران نیروی امنیتی در دهلی‌نو/ رهبر «حزب سوسک» بازداشت شد


فراجا در شرایط جنگی با اراده الهی، محکم و استوار ایستاد