نتایج دومین روز رایزنی های پارلمانی برای تشکیل کابینه لبنان

سه شنبه 5 مرداد 1400
21:00
نتایج دومین روز رایزنی های پارلمانی برای تشکیل کابینه لبنان حسین عزالدین خبرنگار العالم در بیروت گزارش داد که نتیجه رایزنی های رئیس جمهور لبنان با ائتلاف های پارلمانی در دومین روز خود و با حضور نخست وزیر مکلف، اتفاق نظر بر همکاری جهت تشکیل کابینه لبنان بود.

العالم- لبنان

عزالدین طی گفتگوی زنده با شبکه العالم خاطرنشان کرد که شرکت کنندگان در این جلسه به منظور مقابله با بحران اقتصادی کشور، خواستار تسریع در تشکیل کابینه شدند.

در جلسه امروز علاوه بر ائتلاف های پارلمانی، برخی از نمایندگانی که در جلسه دیروز و رای گیری برای تعیین نخست وزیر غایب بودند نیز حضور یافتند.

گفتنی است که رایزنی های غیر الزام آور پارلمانی برای تشکیل کابینه در لبنان عصر امروز سه شنبه به پایان رسید.

نجیب میقاتی نخست وزیر مامور به تشکیل کابینه پس از پایان جلسه گفت: در مورد درخواست شتاب در تشکیل کابینه جدید به منظور بازیابی نقش دولت در این شرایط دشوار، توافق کامل وجود داشت.

وی خاطرنشان کرد که خواسته شهروندان، زندگی خوب و دسترسی به برق، دارو و سوخت است.

میقاتی افزود: شرایط دشوار است و باید نیازهای شهروندان تامین شود. من پس از جلسه با ائتلاف ها رئیس جمهور عون را از هدف و ضرورت تشکیل کابینه مطلع خواهم کرد و برای تشکیل هرچه سریع تر آن، رایزنی های مستمری با کاخ ریاست جمهوری خواهم داشت.

0% ...

آخرین اخبار

هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


بغداد: شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی


هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند