یک گذرگاه مرزی مهم اردن و سوریه، هفته آینده کامل بازگشایی می‌شود

پنج‌شنبه 7 مرداد 1400
16:20
یک گذرگاه مرزی مهم اردن و سوریه، هفته آینده کامل بازگشایی می‌شود وزیر کشور اردن خبر داد که قرار است گذرگاه «نصیب» در مرز با سوریه از صبح روز یکشنبه آینده (10 مرداد) بازگشایی شود.

العالم - سوریه

«مازن الفرایه» وزیر کشور اردن با انتشار بیانیه‌ای خبر داد که مقدمات بازگشایی گذرگاه مهم مرزی این کشور با سوریه فراهم شده است.

روزنامه القدس العربی به نقل از الفرایه گزارش داد، قرار است گذرگاه «نصیب» از صبح روز یکشنبه آینده (۱۰ مرداد) بازگشایی شود.

وی خبر داد، اقدامات جدیدی نیز در این زمینه صورت گرفته است که شامل لغو عوارض حمل‌ونقل کالا و مسافران است و کامیون‌های سوری نیز خواهند توانست از اردن به کشورهای حاشیه خلیج فارس سفر کنند.

این وزیر اردنی تأکید کرد، به تبعه‌های مختلف اجازه داده خواهد شد به سوریه سفر کنند و دیگر نیازی به کسب موافقت قبلی از اردن نیست.

الفرایه تصریح کرد، اتوبوسها نیز این امکان را دارند که به سوریه رقت و آمد کنند و کامیونهای ترانزیت نیز می‌توانند از سوریه به عربستان سعودی بروند؛ به شرط اینکه در سامانه «توکّلنا» عربستان سعودی که درباره تزریق واکسن کروناست، ثبت نام کنند.

وزرای خارجه اردن و سوریه سه‌شنبه گذشته در جریان یک تماس تلفنی، مسئله تسهیل در عبور و مرور کامیونها و اتوبوسهای مسافربری بین دو کشور را بررسی کردند.

ماه پیش نیز، یک هیأت از اتاق بازرگانی سوریه با اعضای اتاق بازرگانی اردن دیدار و رفع موانع تجاری بین دو کشور را بررسی کردند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد