سخنگوی نیروهای مسلح یمن تشریح کرد؛

آزادسازی مناطق جدید استان «البیضاء» در پایان مرحله دوم عملیات «النصر المبین»

جمعه 8 مرداد 1400
17:20
آزادسازی مناطق جدید استان «البیضاء» در پایان مرحله دوم عملیات «النصر المبین» سخنگوی نیروهای مسلح یمن از آزادسازی منطقه‌های «نعمان» و «ناطع» در پایان مرحله دوم عملیات «النصر المبین» در استان «البیضاء» یمن علیه عناصر تکفیری خبر داد.

العالم - یمن

یحیی سریع سخنگوی رسمی نیروهای مسلح یمن گفت: مرحله دوم عملیات النصر المبین به آزادسازی دو شهر نعمان و ناطع و اخراج نیروهای تکفیری مرتبط با ائتلاف متجاوز و زیان دیدن شدید آنان منجر شد.

سریع افزود: صدها نفر از مزدوران و عناصر تکفیری کشته ،زخمی و اسیر شده و مقادیری سلاح نیز در مرحله دوم عملیات النصر المبین به غنیمت گرفته شد.

وی تأکید کرد که نیروهای ما تا پایان حملات و لغو محاصره و آزادسازی همه اراضی جمهوری یمن و اعمال حاکمیت و تحقق استقلال به عملیات نظامی خود ادامه می دهد.

یحیی سریع ضمن اعلام آزادسازی دو منطقه یادشده، خبر داد که عناصر تکفیری مرتبط با ائتلاف سعودی از این مناطق بیرون رانده‌ شده‌اند و خسارت‌های سنگینی به آن‌ها تحمیل شده است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در ادامه اعلام کرد که صدها تن از مزدوران ائتلاف و گروه‌های تکفیری در این عملیات کشته، زخمی یا اسیر شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم