رژیم عربستان یک جوان شیعه را اعدام کرد

سه شنبه 12 مرداد 1400
16:09
رژیم عربستان یک جوان شیعه را اعدام کرد منابع خبری از اعدام یک جوان شیعه توسط رژیم سرکوبگر عربستان خبر دادند.

العالم - عربستان سعودی

به گزارش رسانه‌های عربی، رژیم سرکوبگر عربستان امروز سه شنبه 3 آگوست 2021 حکم اعدام «احمد علی سعید الجنبی» از شیعیان قطیف را به جرم مشارکت در اعتراضات مسالمت‌آمیز اجرا کرد.

چندی قبل نیز وزارت کشور عربستان سعودی از اجرای حکم اعدام مصطفی بن هاشم بن عیسی آل درویش جوان شیعه به اتهام داشتن تصاویری از اعتراضات سال 2012 خبر داد.

سازمان عفو بین الملل در بیانیه‌ای در ارتباط با نقض حقوق بشر در عربستان سعودی گفت: آل درویش پس از بازداشت خود در سال 2015، شش ماه در سلول انفرادی قرار داشت.

این در حالی است که عربستان سعودی سال گذشته مدعی شده بود که مجازات اعدام علیه نوجوانان را کنار گذاشته است.

طبق گزارش سازمان حقوق بشر عربستان سعودی در اروپا، این کشور از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون 26 نفر را اعدام کرده است. این در حالی است که تعداد کل اعدامی‌ها در عربستان در سال گذشته 27 نفر بوده است.

عربستان سعودی در سال 98، 37 نفر از شهروندان شیعه این کشور را گردن زد و پس از آن سر یکی از آنها را به نمایش گذاشت.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم