سید عمار حکیم در دیدار با سفیر آمریکا: نیروهای آمریکایی باید از عراق بروند

چهارشنبه 13 مرداد 1400
20:49
سید عمار حکیم در دیدار با سفیر آمریکا: نیروهای آمریکایی باید از عراق بروند رهبر جریان حکمت ملی عراق در دیدار با سفیر آمریکا در بغداد بر اجرای شفاف نتایج گفت‌و‌گوهای استراتژیک میان دو کشور تأکید کرد.

العالم - عراق

سید «عمار حکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق امروز (چهارشنبه) در صفحه توئیتر خود از دیدار با «متیو تولر» سفیر ایالات متحده آمریکا در بغداد خبر داد.

او نوشت که در این دیدار ضمن استقبال از نتایج گفت‌و گوهای استراتژیک میان عراق و آمریکا بر اهمیت التزام به اجرای بندهای توافق شده به شکل شفاف تأکید کرده است که یکی از آن‌ها خروج نیروهای رزمی آمریکا از عراق تا پایان سال میلادی جاری است.

سید عمار حکیم همچنین گفت که لازم است تا همکاری‌ها در سطح آموزش و مستشاری و همکاری اطلاعاتی و فنی میان عراق و آمریکا باقی بماند. او همچنین خواستار گسترش همکاری‌های اقتصادی، خدماتی، علمی و سیاسی شد.

در این دیدار همچنین آخرین شرایط سیاسی عراق و منطقه و همچنین راههای گسترش روابط مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

این دیدار پس از آن صورت می‌گیرد که مصطفی الکاظمی در تاریخ چهارم مرداد برای حضور در چهارمین دور گفت‌وگوی راهبردی بغداد-واشنگتن، به آمریکا رفت و در این سفر اعلام شد که نیروهای رزمی آمریکا تا پایان سال جاری میلادی از عراق خارج خواهند شد.

با این حال منابع سیاسی آمریکایی می‌گویند که واشنگتن قصد دارد به جای خارج کردن نیروهایش، عنوان آن‌ها را به نیروهای مستشاری تغییر دهد؛ موضوعی که با واکنش شدید گروههای مقاومت مواجه شده و حزب‌الله عراق و جنبش نجباء در بیانیه‌ای گفته‌اند که هر نیروی آمریکایی تحت هر عنوانی را در عراق هدف قرار خواهند داد و تمامی نیروها باید از عراق خارج شوند.

0% ...

آخرین اخبار

جنین در محاصره دروازه‌های آهنین؛ انزوای فزاینده روستاها و شهرک‌های فلسطینی+فیلم


غرق شدن کشتی کانتینر بر متخلف در جنوب تنگه هرمز


ارتش یمن: آرامکو و فرودگاه ریاض را با موشک و پهپاد هدف قراردادیم


جزئیات حمله پهپادی به یک شناور صیادی در سیریک/ سه نفر زخمی شدند


گزارش العالم از ادامه پیشروی نیروهای یمنی در استان تعز+ فیلم


یک فروند نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز دچار حریق شد+فیلم


دکترین مقاومت و عواملی که باعث خروج آمریکا از عراق شد


درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن