حمله مرد ژاپنی به زنان با چاقو/ تمایل عجیب به قتل زنانی که "چهره خوشحال" دارند

شنبه 16 مرداد 1400
08:27
حمله مرد ژاپنی به زنان با چاقو/ تمایل عجیب به قتل زنانی که یک مرد ژاپنی که با حمله با چاقو به جمعیت در مترو توکیو موجب زخمی شدن ۱۰ تن شده انگیزه اصلی خود را مشاهده چهره خندان زنان توصیف کرده است.

العالم ـ آسیا

بنابرگزارش خبرگزاری رویترز، این مرد که در مترو توکیو به جمعیت حمله کرده بود، روز جمعه به پلیس گفت مشاهده چهره خوشحال زنان او را خشمگین کرده و خواسته تا آنها را بکشد.

پس از حمله فرد مهاجم با چاقو به جمعیت در یک ایستگاه مترو در غرب توکیو، پلیس این مرد ۳۶ ساله را در نقطه دیگری از شهر توکیو دستگیر کرد.

یک خانم دانشجو در پی حمله این شخص به شدت زخمی شد در حالیکه دیگر قربانیان دچار جراحت سطحی تری شدند.

به گزارش روزنامه سانکی ژاپن، این مظنون به پلیس گفت: احساس اینکه می‌خواهم زنان با چهره خوشحال را به قتل برسانم از ۶ سال قبل شروع شد. همه خوب بودند و من می‌خواستم تعداد زیادی آدم بکشم.

یک سخنگوی پلیس اعلام کرد که آنها هیچ اطلاعات اضافه‌ای در مورد جزئیات این پرونده برای ارائه ندارند.

به گزارش ایرنا، اقدامات خشونت آمیز در ژاپن بسیار نادر است اما موج حملات با چاقو توسط مهاجمان در این کشور اخیرا مشاهده شده است.

در ژوئن سال ۲۰۰۸، یک مرد با یک کامیونت به سمت جمعیت هجوم برد و سپس با خروج از خودرو با چاقو به سمت جمعیت حمله کرد که این حادثه هفت کشته بر جای گذاشت.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم