عربستان پذیرش زائران خارجی برای مناسک عمره را از سر می‌گیرد

يکشنبه 17 مرداد 1400
08:10
عربستان پذیرش زائران خارجی برای مناسک عمره را از سر می‌گیرد عربستان سعودی پذیرش زائران خارجی بیت الله الحرام برای برگزاری مناسک عمره را پس از حدود ۱۸ ماه از سر می‌گیرد.

العالم ـ عربستان سعودی

خبرگزاری عربستان سعودی (واس) بامداد یکشنبه به نقل از وزارت حج و عمره این کشور اضافه کرد: دریافت درخواست‌ها از کشورهای مختلف جهان برای انجام مناسک عمره و زیارت و برگزاری نماز در مسجد الحرام و مسجد النبی (ع) به تدریج از روز دوشنبه (۹ آگوست ۲۰۲۱) آغاز می‌شود.

یک مسئول در وزارت حج و عمره عربستان سعودی در گفت و گو با واس با اشاره به این‌که زائران به هنگام ورود به این کشور باید با واکسن‌های تأیید شده ایمن‌سازی شده باشند، افزود: کسانی که قصد انجام مناسک عمره را دارند باید گواهی ارائه دهند که نشان دهد واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

خبرگزاری عربستان اعلام کرد که ظرفیت پذیرش عمره گزاران به تدریج به ۲ میلیون زائر در ماه افزایش می‌یابد.

بنابر گزارش واس، رعایت روش‌های قرنطینه‌ای برای ورود مسافران کشورهایی که ورود مستقیم آن‌ها به عربستان همچنان در حالت تعلیق قرار دارد مطابق با سازوکارهای لازمِ موردِ تاییدِ مقامات ذیصلاح انجام می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

ارتش گوش به فرمان رهبر و ذوالفقار ولایت در پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام اسلامی ایران است


پهپادهای ارتش قدرتمند ایران اهداف آمریکایی ـ صهیونی را درهم کوبید


بیعت مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای


آغاز مراسم بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در سراسر ایران + فیلم


بازتاب انتخاب سومین رهبر انقلاب در رسانه های غربی


استقبال حزب الله عراق از انتخاب آیت‌الله مجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان رهبر ایران


چین: رهبر جدید ایران قانونی است؛ مداخله نکنید


آملی لاریجانی: انتخاب آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای مرهمی بر تألّمات روحی مردم بود


بیعت رئیس و کارکنان سازمان صداوسیما با آیت الله سید مجتبی حسيني خامنه‌ای


پیام بیعت وزارت اطلاعات با سومین رهبر انقلاب