پایان المپیک توکیو با ۴۵۸ مبتلا به کرونا

دوشنبه 18 مرداد 1400
11:38
پایان المپیک توکیو با ۴۵۸ مبتلا به کرونا المپیک توکیو در حالی پایان یافت که آمار منتشرشده از سوی متولیان از ابتلای ۴۵۸ فرد به ویروس کرونا در جریان برگزاری این مسابقات حکایت دارد.

العالم _ آسیا

به گزارش العالم به نقل از آسوشیتدپرس، متولیان برگزاری بازی‌های المپیک توکیو امروز (دوشنبه) اعلام کردند آزمایش کرونای ۲۸ نفر دیگر مثبت شده است. به این ترتیب، از تاریخ اول جولای (۱۰ تیر) که متولیان شروع به اعلام آمار مربوط به کرونا کردند، در مجموع شمار افراد مبتلا که مرتبط با این بازی‌ها بودند به ۴۵۸ نفر رسید.

بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو در حالی روز یکشنبه با برگزاری مراسم اختتامیه به پایان رسید که مسئولان برگزاری این رقابت‌ها با چالشی جدی از سوی ویروس کرونا مواجه بودند. آنها کوشیدند با وضع شدیدترین پروتکل‌های بهداشتی این بازی‌ها را به بهترین شکل ممکن برگزار کنند و تا حدود زیادی نیز در نیل به این هدف موفق بودند.

ژاپن حالا خود را آماده برگزاری بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ می‌کند که از ۲۴ آگوست (دوم شهریور) آغاز می‌شود و ۵ سپتامبر (۱۴ شهریور) به پایان می‌رسد. بخش بزرگی از مردم ژاپن همچنان مخالف میزبانی از مسابقات المپیک هستند و در حاشیه مراسم اختتامیه نیز بر موضع خود پافشاری کردند.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر حمایت همه جانبه از مقام معظم رهبری


پزشکیان: حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس جهان را به تحسین وا داشت


 قدردانی رئیس قوه قضاییه از مردم برای حماسه‌سازی در روز قدس 


معاون نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز با دستان نیروهای راهبردی ایران امن می‌ماند


سپاه: موج ۴۵ عملیات وعده صادق با موشک‌های نقطه‌زن خیبرشکن آغاز شد


تجلیل از حضور باشکوه و مقتدرانه میلیون‌ها ایرانی در روز قدس


حضور سردار رادان در راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران


مراسم وداع و تدفین شهید علی شمخانی فردا برگزار می‌شود


وزیر کشور: مردم در روز قدس، عزم راسخ خود را در دفاع از ایران نشان دادند


قالیباف: از صبح امروز صفحه‌ای جدید در نظام مدیریت جنگ رقم خورد