پاسخ رئیس هیئت مدیره، به شبهات درباره خط تولید واکسن برکت+ ویدیو

چهارشنبه 20 مرداد 1400
16:18
رئیس هیئت مدیره گروه دارویی برکت گفت: دانش فنی واکسن برکت صددرصد ایرانی است و به دست دانشمندان ایرانی ساخته شده است.

العالم ـ ایران ـ علمی

دکتر حمیدرضا جمشیدی رئیس هیئت مدیره گروه دارویی برکت در واکنش به شبهات ایجاد شده درخصوص خط تولید واکسن برکت خاطرنشان کرد: تکنولوژی ساخت واکسن برکت بر مبنای ویروس غیرفعال است. دانش فنی واکسن این واکسن کپی کشور دیگری نبوده و صددرصد ایرانی است و به دست دانشمندان ایرانی ساخته شده است.

وی گفت: ما داده‌‌های فاز یک و دو را به صورت خام منتشر کردیم. مقاله نهایی آماده شده و ۳۵ صفحه مقاله انگلیسی و ۱۰۰ صفحه دیتای خام است که ظرف دو سه روز آینده برای مجلات معتبر دنیا ارسال می‌شود.

رئیس هیئت مدیره گروه دارویی برکت افزود: اگر بتوانیم مصوبه سازمان جهانی بهداشت را بگیریم امکان صادرات واکسن را خواهیم داشت.

به گزارش تسنیم، وی با بیان این که سازمان غذا و داروی هر کشور مجوز تزریق اضطراری واکسن‌ها را صادر می‌کند، خاطرنشان کرد، سازمان جهانی بهداشت تأییدیه را برای واکسن‌های هندی و بسیاری از واکسن‌های اروپایی و روسی را صادر نکرده‌ است.

جمشیدی گفت: ما مستندات را برای سازمان جهانی بهداشت آماده کرده‌ایم و درخواست میتینگ با این سازمان را رسماً داده‌ایم و دراین زمینه هم منتظر پاسخ سازمان جهانی بهداشت هستیم.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت