ادامه نقض بي سابقه حقوق بشر در بحرين

سه شنبه 6 ارديبهشت 1390
14:17
ادامه نقض بي سابقه حقوق بشر در بحرين لندن (العالم)ـ رييس دفتر سياسي کنگره عمومي براي ياري ملت بحرين تاکيد کرد، آنچه اکنون در بحرين روي مي دهد نقض خطرناک و بي سابقه حقوق بشر در منطقه و جهان است.

شيخ حسن التريکي سه شنبه در گفت وگو  با شبکه خبري العالم اظهار داشت: ده ها نفر از زنان بحرين هم اکنون در زندان به سر مي برند که اين امر در ميان کشورهاي عربي و اسلامي بي سابقه است و اين مساله علاوه بر اينکه مغاير قوانين بين المللي است، مغاير عرف و موازين اسلامي و عربي است.
رييس دفتر سياسي کنگره عمومي براي ياري مردم بحرين افزود: در بحرين تخلفاتي در حال وقوع است که در نوع خود بي سابقه است. مجازات گروهي و تخريب منازل شهروندان بحريني به بهانه تعقيب انقلابيون مواردي است که پيشتر فقط در فلسطين اشغالي و از سوي صهيونيست ها روي مي داد.
التريکي افزود: رژيم حاکم بحرين اگر بخواهد از اين شرايط خارج شود، ابتدا بايد سرکوب ملت را متوقف و اشغالگران را از کشور خارج کند و پس از آن گفت وگو و آشتي با مردم را آغاز کند.


0% ...

آخرین اخبار

قالیباف از جهش یک دهه‌ای توان نظامی ایران در پانزده ماه اخیر خبر داد


رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای


دیدار ولیعهد عربستان و سلطان عمان در جده با محوریت امنیت منطقه


بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود


پوتین: سلام من را به رهبر برسانید/مسکو با تأمین کالاهای مورد نیاز ایران، از تهران حمایت میکند.


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود