گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و صدراعظم آلمان درباره افغانستان

چهارشنبه 27 مرداد 1400
10:30
گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و صدراعظم آلمان درباره افغانستان
امیر قطر و صدر اعظم آلمان تلفنی گفت‌وگو و تحولات منطقه به ویژه اوضاع افغانستان را بررسی کردند.

العالم - آسیا

«تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر سه‌شنبه شب (دیشب) از «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان تماس تلفنی دریافت کرد و دو طرف تحولات منطقه به خصوص اوضاع افغانستان و پیآمدهای آن را بررسی کردند.

دو طرف همچنین بر اهمیت استمرار گفت‌وگوها، تشدید تلاش‌های لازم برای تحقق منافع ملی و انتقال مسالمت‌آمیز قدرت به نفع ملت افغانستان تأکید کردند.

خبرگزاری قطر (قنا) گزارش کرد که امیر قطر و صدر اعظم آلمان همچنین روابط دوجانبه و راهکارهای تقویت و توسعه این روابط را مورد بررسی قرار دادند.

روز گذشته همچنین «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر با «آنتونی بلینکن» همتای آمریکایی خود تلفنی درباره آخرین تحولات افغانستان پس از سلطه طالبان بر کابل، گفت‌وگو کرد.

وزیر خارجه قطر همچنین با «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد نیز درباره اوضاع داخلی افغانستان تلفنی گفت‌وکو کرد.

روز گذشته وزیر خارجه قطر با هیأتی از طالبان به ریاست «عبدالغنی برادر» دیدار و بر لزوم حمایت از غیرنظامیان و تشدید تلاش‌های لازم برای تحقق آشتی ملی، حل‌وفصل سیاسی فراگیر و انتقال مسالمت‌آمیز قدرت تأکید کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند