کشورهای سازشگر تحت کنترل و نظارت کامل اسرائیل قرار دارند

چهارشنبه 27 مرداد 1400
20:51
کشورهای سازشگر تحت کنترل و نظارت کامل اسرائیل قرار دارند رژیم صهیونیستی به بهانه کشف هر نوع مشکل امنیتی و نقص فنی، پهبادهایی را به طور شبانه روزی بر فراز تاسیسات حساس امارات مانند چاههای نفت و صفحه های انرژی خورشیدی به پرواز درآورده است.  

العالم – کشکول

روزنامه اقتصادی گلوبس چاپ رژیم صهیونیستی نوشت که شرکت اسرائیلی پرسپتو این پهپادها را به پرواز درآورده که در دمای بسیار بالای هوا بدون دخالت انسان اقدام به رصد مناطق امارات می کنند.

این پهبادها پس از ارزیابی مناطق، به طور مستقل بازگشته و خود را شارژ می کنند، مجهز به سامانه تصویربرداری در شب و روز، توانمندی باز کردن کد و هوش مصنوعی برای رصد هر نوع نقص فنی و مشکل امنیتی هستند.

به این شکل حتی اتاق خواب مقامهای اماراتی در معرض رصد رژیم صهیونیستی هستند و هیچ جایی از این کشور پنهان از دیدگان تل آویو نخواهد بود.

البته این موضوع جدیدی نیست به این دلیل که رژیم امارات مدتهاست که بر خلاف قوانین بین المللی اقدام به خرید کالا از شهرکهای صهیونیست نشین کرانه باختری کرده، حریم خود را در برابر هواپیماهای اسرائیلی گشوده، پروژه های اقتصادی اسرائیلی را اجرا کرده و اکنون تمام کشور را در برابر دیدگان پهبادهای اسرائیلی قرار داده تا این تصاویر را به رژیم صهیونیستی منتقل کنند و در آینده علیه هر اماراتی استفاده کنند که به خود جرات اعتراض به نفوذ اسرائیل در کشورش را بدهد.

0% ...

آخرین اخبار

انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد


پرواز کسری تجاری ترکیه؛ جهش ۹ درصدی در هشت ماه پرچالش


سرشماری ۱۴۰۵به روش داده‌های ثبتی و مراجعه حضوری انجام می شود


برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم


هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه