همزمان با روز عاشورا؛

آغاز عملیات گسترده حشد الشعبی در دیاله

پنج‌شنبه 28 مرداد 1400
18:47
آغاز عملیات گسترده حشد الشعبی در دیاله
نیرو‌های بسیج مردمی عراق عملیات گسترده‌ای را در اطراف رودخانه دیاله آغاز کردند.

العالم - عراق

«صادق الحسینی» سخنگوی حشد الشعبی (بسیج مردمی عراق) در محور دیاله اعلام کرد: نیرو‌های چهار تیپ رزمی بسیج مردمی از سه محور اصلی برای تعقیب عناصر تروریستی داعش را در اطراف رودخانه دیاله از شمال و شرق در جلولا (۷۰ کیلومتری شمال شرقی بعقوبه) عملیاتی آغاز کرده اند.

الحسینی افزود: این عملیات بر اساس فهرست اهداف اطلاعاتی در ردیابی هسته‌های تروریستی خطرناک و کنترل بر مخفیگاه‌های آن‌ها در ساحل رودخانه دیاله اجرا می‌شود.

وی تأکید کرد، این عملیات بخشی از راهبرد تامین امنیت روز عاشورا و دفع هرگونه خطر تروریستی است.

تخریب یک دکل انتقال برق در استان کربلا

خبر دیگر اینکه، وزارت برق عراق اعلام کرد، خطوط انتقال برق کربلا با بمب هدف حمله خرابکارانه قرار گرفته است. این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد، دیروز (چهارشنبه) یک دکل انتقال برق در استان کربلا با مواد منفجره تخریب شد. هرچند پایه‌های این دکل برق براثر انفجار بمب آسیب دیده اند، اما انفجار منجر به سقوط آن نشده است.

وزارت برق عراق خاطرنشان کرد: یک هفته پیش نیز همین خط انتقال برق هدف حمله‌ای مشابه قرار گرفته بود و این حمله چیزی جز بیانگر نفرت و خصومت عمیق دشمن علیه عراقی‌ها نیست.

صداوسیما

0% ...

آخرین اخبار

اختلال در پروازهای ریاض و افزایش تنش‌ها در یمن


اقبال دانشجویان خارجی به تحصیل در ایران با وجود شرایط جنگی


۹ کشته در تیراندازی پنسیلوانیای آمریکا


شهادت ۸ فلسطینی در حملات هوایی رژیم اسرائیل به غزه


طوفان ایسایاس دو کشته برجای گذاشت


هشدار چین به آمریکا و متحدانش درباره اقدامات تجاری ضدپکن


مخالفت «برغوثی» با فرمان «محمود عباس» برای تعویق انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین


چین به ژاپن هشدار دوباره داد


«مرد ابدی» به چاپ ششم رسید


انتقاد بقائی از سکوت اروپا در قبال تحریم دیوان لاهه