ادعای روزنامه صهیونیستی درباره ترور ناموفق فرمانده ارشد این رژیم +فیلم

شنبه 30 مرداد 1400
13:26
ادعای روزنامه صهیونیستی درباره ترور ناموفق فرمانده ارشد این رژیم +فیلم
روزنامه‌ای صهیونیستی در ادعایی نوشت، یک فرمانده ارشد ارتش این رژیم در درگیری اخیر میان فلسطینی‌ها و رژیم صهیونیستی مورد سوءقصد قرار گرفته اما جان به در برده است.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» مدعی شد، در آخرین دور درگیری میان رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌‌ها در ماه می (معروف به سیف القدس) «یونتان اشتاینبرگ» فرمانده ارتش این رژیم در مرکز کرانه باختری مورد سوءقصد قرار گرفت اما از این ترور جان سالم به در برد.

وب‌سایت این روزنامه با انتشار فیلمی مدعی شد، فرمانده مذکور به همراه تعدادی از نظامیان دیگر در آن زمان در حال نظارت بر تظاهرات هزاران فلسطینی در نزدیکی شهرک «بیت ایل» در شمال کرانه باختری بوده‌اند که صدای گلوله شلیک شده در فاصله کمی از این فرمانده شنیده شده است.

یدیعوت افزود، ده‌ها گلوله به سمت این نظامیان صهیونیستی به صورت غافلگیرانه شلیک شده و بر اساس تحقیقات نظامی انجام شده، فلسطینی‌های مسلح بیش از صد گلوله شلیک کرده‌اند. در این حین دو نظامی جراحات متوسطی بردشتند و فرمانده یاد شده از مرگ حتمی نجات پیدا کرده است.

فلسطین

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دیدار فرمانده کل ارتش و سرپرست وزارت دفاع/ تأکید بر ارتقای آمادگی و تداوم قدرت‌سازی دفاعی


اولین طلای ایران در بازی‌های جهانی عشایری؛ قیطاسی قهرمان شد


قالیباف: ایران و مقاومت در یک مسیر جوهری علیه استکبار قرار دارند


افزایش شمار شهدای غزه و وخیم‌تر شدن بحران انسانی در نتیجه ادامه حملات رژیم اشغالگر + ویدئو


بیانیه وزارت خارجه درباره حمله دشمن آمریکایی به یک جشن عروسی در کوهستک


سفارت ایران در آلمان: سکوت غرب در برابر جنایات آمریکا، دفن ادعاهای حقوق بشری و دمکراسی است


راهبرد جدید ایران بنیان‌تان را درهم خواهد شکست


حمله موشکی ایران به پایگاههای نظامی امریکایی در اربیل عراق


پایگاه تفنگداران آمریکائی در اردن هدف موشکی ایران قرار گرفت


پیگیری جنایت جدید آمریکا در مراجع بین المللی