تاکید برتقویت همکاری های ایران وروسیه در گفتگوی امیرعبداللهیان ولاوروف

جمعه 5 شهريور 1400
11:07
تاکید برتقویت همکاری های ایران وروسیه در گفتگوی امیرعبداللهیان ولاوروف
سرگئی لاوروف و حسین امیر عبداللهیان وزیران خارجه روسیه و جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگویی تلفنی، درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه در عرصه بین‌المللی به ویژه مسئله افغانستان رایزنی کردند.

العالم - سیاسی

وزیران امورخارجه ایران و روسیه همچنین درباره چگونگی از سرگیری مذاکرات درباره توافق هسته‌ای و شرایط پیچیده منطقه‌ای از جمله افغانستان گفت‌وگو کردند.

لاوروف وزیر امورخارجه روسیه با اشاره به ضرورت همگرایی منطقه‌ای و بین‌المللی میان تهران و مسکو گفت: روسیه علاقه‌مند است مذاکرات هسته‌ای در چارچوب وین دوباره از سر گرفته شود.

وزیران خارجه ایران و روسیه همچنین بطور مفصل وضعیت کنونی افغانستان را مورد بررسی قرار دادند. امیرعبداللهیان و لاوروف تاکید کردند: تهران و مسکو دیدگاه‌ مشابهی درباره تحولات افغانستان دارند.

وزیران خارجه ایران و روسیه گفت‌وگوی مسالمت آمیز میان نیروهای سیاسی افغانستان و تشکیل دولت فراگیر جمهوری اسلامی افغانستان را تنها راه پایان خشونت‌ها در این کشور عنوان و تاکید کردند: ایران و روسیه تنها از تشکیل دولت فراگیر که در نتیجه مذاکره مسالمت آمیز بدست آمده باشد، حمایت می‌کنند.

لاوروف و امیر عبداللهیان همچنین درباره دستور کار بین‌المللی مربوط به ادامه هماهنگی‌های نزدیک در قالب مذاکرات آستانه در مورد حل و فصل مسائل سوریه تأکید و درباره عضویت دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری شانگهای نیز گفت‌وگو کردند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند