سفر هیئت سعودی به عمان

يکشنبه 7 شهريور 1400
14:19
سفر هیئت سعودی به عمان یک هیئت سعودی با هدف تقویت روابط و گسترش همکاری‌ میان دو طرف به عمان سفر کرده است.

العالم - عربستان سعودی

به گزارش روسیا الیومT یک هیئت سعودی امروز یکشنبه با هدف تحکیم و گسترش پایه روابط اقتصادی و سرمایه گذاری‌های متقابل بین دو کشور در حال بازدید از سلطنت عمان است.

ریاست این هیئت توسط «خالد بن عبدالعزیز الفالح» وزیر سرمایه گذاری سعودی است که با تعدادی از مقامات آژانس‌های دولتی و همچنین برخی از مسئولان بخش خصوصی ، شرکت‌های پیشگام و تجار ارشد سعودی به عمان سفر کرده است.

خالد الفالح در خصوص سفر به عمان اعلام کرد: «این سفر در چارچوب تمایل «ملک سلمان بن عبدالعزیز آل سعود» پادشاه عربستان و «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی در راستای تقویت همکاری دو طرف و دستیابی به پیشرفت بیشتر صورت می‌گیرد».

در جریان این سفر، وزیر سرمایه گذاری با تعدادی از مقامات عمانی در بخش‌های دولتی و خصوصی دیدار می‌کند . علاوه بر برگزاری مجمع سرمایه گذاری میان عمان و عربستان و جلسه شورای تجاری، دیدارهایی بین شرکت‌های بزرگ و بازرگانان دو کشور صورت می‌گیرد.

هفته گذشته نیز «فهد بن محمود آل سعید» معاون نخست وزیر در امور کابینه عمان و «فیصل بن فرحان بن عبدالله آل سعود» وزیر امور خارجه عربستان در مسقط با یکدیگر دیدار و دو طرف درباره روابط دو کشور و توسعه و تقویت این روابط تبادل نظر کردند.

فیصل بن فرحان در سفر به عمان، نامه ملک سلمان بن عبدالعزیز را به «سلطان هیثم بن طارق» پادشاه عمان تقدیم کرد. محتوای این نامه به روابط دو کشور و حمایت از همکاری‌های مشترک ریاض- مسقط و دیگر مرکزهای منطقه‌ای اشاره دارد.

عمان یکی از کشورهایی است که در جنگ یمن اعلام بی طرفی نموده و از پیوستن به ائتلاف سعودی خودداری کرد. از آنجا که عمان همسایه یمن بوده و همیشه نقش میانجی در خاورمیانه را برعهده گرفته است، مقامات سعودی امیدوارند این سلطان نشین به ریاض برای خروج از باتلاق یمن یاری کند.

تسنیم

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان