دیدار قریب‌الوقوع «السیسی» و «بنت» در شرم‌الشیخ

پنج‌شنبه 11 شهريور 1400
04:42
دیدار قریب‌الوقوع «السیسی» و «بنت» در شرم‌الشیخ نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس‌جمهور مصر «به زودی و به شکل علنی» در شهر شرم الشیخ با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو می‌کنند.

العالم-فلسطین اشغالی

منابع عبری‌زبان گزارش دادند که «نفتالی بنت» نخست‌وزیر اسرائیل و «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر قرار است به صورت علنی و نه مخفیانه با یکدیگر دیدار کنند.

شبکه اسرائیلی «کان» خبر داد که «انتظار می‌رود دیدار بین بنت و السیسی به زودی در شرم الشیخ به صورت علنی برگزار شود».

شبکه اسرائیلی به زمان دقیق این دیدار اشاره‌ای نکرده است، اما تأکید کرد که دیدار السیسی و بنت «خیلی زود» صورت می‌گیرد.

در تاریخ 18 آگوست گذشته، «عباس کامل» رئیس سازمان اطلاعات مصر در دیدار با نفتالی بنت، وی را از طرف عبدالفتاح السیسی دعوت کرد که به قاهره سفر کند.

از سوی دیگر، دیدار احتمالی نخست وزیر اسرائیل و رئیس جمهور مصر در شرایطی است که سران کشور مصر، تشکیلات خودگران فلسطین و کشور اردن قرار است روز پنجشنبه در قاهره گردهم آیند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

گزارش‌های اولیه از درگیری‌های شدید میان گروه‌ها در جنوب سوریه حکایت دارد


رژیم صهیونیستی بار دیگر لبنان را بمباران کرد


مدیر مرکز بین المللی قدس: تداوم حمله به آنروا دهن‌کجی به نهادهای بین‌المللی است


فرمانده کل ارتش: مقتدرانه در برابر دشمنان ایستاده‌ایم


قهرمانی تیم ملی واترپلو ایران در رقابت‌های تدارکاتی ترکیه


شهادت "عروس لبنان" تا واکنش افکار عمومی به شهادت کودک فلسطینی در آغوش پدرش+ فیلم


کیفرخواست پرونده‌های شهادت رهبر معظم انقلاب و شهدای دانش‌آموز میناب صادر شد


قدردانی نائب‌رئیس مجلس شیعیان لبنان از حمایت‌ ایران/تاکید عراقچی بر عقب‌نشینی اشغالگران


بیانیه هیات دولت در پاسداشت رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی


رئیس قوه قضاییه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است